fcb.portal.reset.password

Els socis afortunats amb la Llotja Oberta / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El president Sandro Rosell al costat de Xavier Grau, Delegat Territorial Catalunya ONCE, i Antonio Ruiz, tresorer del CE L'Hospitalet / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Més de 33.000 aficionats han pogut gaudir de manera gratuïta a les grades del Camp Nou del partit entre el FC Barcelona i el CE L'Hospitalet gràcies a la iniciativa de la Diada del Soci Solidari. Un total de 484 entitats i associacions han estat les encarregades de repartir, finalment, les localitats entre les persones beneficiàries. El paper dels socis abonats ha estat clau per a l'èxit social d'aquesta acció, que es podria repetir en pròximes temporades.

La Diada del Soci Solidari partia d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberessin el seu seient gratuïtament per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social, com ara ONG, escoles, associacions i entitats d'acció social que per primera vegada han tingut l'oportunitat d'assistir a l'Estadi.

3.000 invitacions per a l'Hospitalet

El FC Barcelona s'ha mostrat especialment sensible amb la ciutat de l'Hospitalet. Una setmana abans de la disputa del partit, el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, va lliurar 3.000 invitacions per al partit de Copa del Rei al CE L'Hospitalet i a l'Ajuntament de la ciutat. Una part d'aquestes localitats es van repartir entres els integrants del futbol base del CE L'Hospitalet i la resta van ser per a altres clubs de futbol de la ciutat i les AMPES dels centres escolars que també practiquen l'esport.

Una Llotja ben especial

La Llotja Presidencial del Camp Nou també ha viscut en primera persona la Diada del Soci Solidari. Cal recordar que entre els 6.244 socis que van alliberar la seva localitat a través del seient solidari abans del dia 20 de desembre, es va fer un sorteig perquè 10 d'ells poguessin presenciar el partit des de la Llotja del Camp Nou. Es tracta dels socis Assumpció Bote, Valentí Vidal, Alfons Rodríguez, Octavi Amores, Albert Mañé, José Agut, Jaume R. Jové, Salvador Arderiu, M. Rosa Ruiz i Enric Figueres, que avui han estat a la zona noble del Camp Nou i han estat rebuts pel president Sandro Rosell.

El Club també ha convidat a la Llotja Presidencial el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, a banda dels responsables de les principals entitats i institucions que han participat d'aquesta iniciativa.

Cardoner: “Els socis han respost com sempre”

El vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, s'ha mostrat satisfet per la bona acceptació que ha tingut la Diada del Soci Solidari entre els socis. "L'important no és la idea sinó els actors, els protagonistes que han estat els nostres socis amb aquest compromís", ha comentat Cardoner. I que ha afegit que "els socis han respost com sempre", fet que permetrà que molts aficionats puguin viure "una gran i primera experiència inoblidable".

Tornar a dalt