fcb.portal.reset.password

Presentació de la cobertura que Mediapro farà del clàssic

Aquest dilluns ha tingut lloc al Museu del Camp Nou la presentació per part de Mediapro del dispositiu que té preparat per garantir la millor cobertura del Barça-Reial Madrid, que es jugarà dissabte al Camp Nou. L’acte ha comptat amb la presència del director de Futbol Professional del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, que ha estat acompanyat pel comentarista de Gol T Axel Torres, així com, mitjançant una connexió amb l’estadi del conjunt blanc, Emilio Butragueño, director de Relacions Institucionals del Reial Madrid, i Josep Maria Déu, el comentarista del clàssic.

Amb la millor tecnologia

És en aquest context en el qual s’ha explicat com Mediapro ha preparat un gran dispositiu en el qual hi participaran més de 300 professionals, 10 unitats mòbils –una d’aquestes amb tecnologia 3D-, i un desplegament de 34 càmeres al Camp Nou, tres de les quals seran destinades a Gol T. En aquest sentit, cal destacar que 12 d’aquestes càmeres estaran col·locades a peu de camp, que hi haurà una High Speed –per veure accions que per velocitat l’ull no veu, una Steadycam, per a seguiments a pilota parada, i una Beauty, per a les vistes més elevades de l’estadi. La cobertura comptarà també amb l’aplicació Epsio, que permet traçar una línia durant la retransmissió per marcar el fora de joc.

A més, i per primera vegada en televisió, s’oferirà l’anàlisi estadística del partit amb MediaCoach, una aplicació informàtica d’última generació utilitzada per tots els tècnics de la Lliga BBVA.

Zubizarreta: “Una setmana de partits d’alt voltatge”

En les seves diferents intervencions, Andoni Zubizarreta ha ressaltat com el partit de dissabte “és l’única oportunitat que tenim que el Madrid no sumi i nosaltres sí”. El director de Futbol Professional ha expressat el seu desig que el Barça “pugui mantenir la ratxa de resultats favorables” davant el conjunt blanc, en aquesta ocasió “al nostre estadi i amb el suport del nostre públic”. Zubizarreta ha recordat la importància, primer, del partit de Champions de dimecres a Stamford Bridge, el qual considera que serà “una bona preparació per al de dissabte”. “Aquesta és una setmana de partits d’alt voltatge”, ha apuntat.

Emilio Butragueño, per la seva part, ha elogiat un Barça que, segons la seva opinió, “té pocs defectes” i és “un equip formidable, amb molts recursos”. “Els seus jugadors tenen un concepte global del joc que té molt a veure amb el treball fantàstic de Guardiola”, ha afegit. El director de Relacions Institucionals del Madrid considera que, passi el que passi al Camp Nou, “la Lliga no s’haurà acabat”.

Un partit d’abast mundial

El context del partit, amb una part molt important de la Lliga en joc, ha fet que el clàssic hagi despertat un enorme interès internacional. És per això que el senyal del Clàssic arribarà als cinc continents mitjançant els principals canals de televisió d’arreu del món, que tenen una audiència prevista de més de 400 milions d’espectadors. A més, Mediapro produirà un senyal específic per a 3D.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();