fcb.portal.reset.password

Mascherano, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Javier Mascherano no té cap mena de dubte de la dificultat que suposarà vèncer en el partit d'aquest dimecres, corresponent a la tornada de semifinals de la Copa del Rei, contra el València al Camp Nou. L'argentí és conscient de la importància de no tenir present l'empat a un gol assolit en el partit d'anada: "Sabem que serà un partit difícil i que no ens podem refiar del resultat que duem de Mestalla. A la Copa et poden marcar en qualsevol moment, i una eliminatòria que pot semblar encarrilada canvia ràpidament".

"L'eliminatòria està oberta"

En aquest sentit, el jugador blaugrana, que ha insistit en el fet que "l'eliminatòria està oberta", apunta com ara, amb l'empat, un pot veure com "l'entorn està molt més caut", a diferència de l'ambient que es va viure abans del partit de tornada dels quarts contra el Reial Madrid, quan "tothom ens donava per classificats". I ha afegit: "Nosaltres sabíem que el Madrid lluitaria, que vindria a totes, i el mateix passarà amb el València, que té el mateix desig d'arribar a la final que nosaltres". Sigui com sigui, per a Mascherano és imprescindible "tractar de mantenir l'actitud".

Pel que fa a la situació de l'equip a la Lliga, el '14' barcelonista anima el grup a centrar-se en si mateix per no deixar escapar més punts: "Si el Madrid guanya tot el que ha de guanyar, l'aplaudirem i el felicitarem per la gran campanya que ha fet i serà el just campió. Nosaltres hem de fer la nostra feina, i després esperar que ells es deixin alguns punts en el camí. Això no se sabrà fins al final de la temporada. No podem pensar que ja està resolt". Després de reconèixer que "la diferència de set punts és important" i que "no hi ha marge d'error", Mascherano ha afirmat que es lluitarà "fins al final". "El que s'ha de fer és guanyar els nostres partits i esperar l'ensopegada del Madrid, que serà complicat", ha apuntat.

Puyol i Piqué, "la millor parella de centrals del món"

El jugador argentí del Barça s'ha referit al tàndem que formen Carles Puyol i Gerard Piqué com "la millor parella de centrals del món". Així s'ha referit al seu rendiment: "Els veig tots dos molt bé. El Puyol ha estat impecable en els últims partits. El Gerard, per la seva part, és un grandíssim jugador. Els dos es complementen perfectament, i són la millor parella de centrals del món. Sembla que hagin jugat tota la vida junts".

Finalment, Mascherano s'ha referit a l'estat de forma de Leo Messi: "Està molt bé. L'altre dia va marcar i li va molt bé. La necessitat que jugui la marca l'entrenador. A nosaltres ens ajuda moltíssim. Per al tema del descans tenim preparadors i entrenador que s'encarreguen de gestionar-lo. És un jugador al qual li va millor jugar que entrenar. Cada físic és diferent. Si juga tots els partits és perquè està en condicions de fer-ho".

La visita de l’INAC KOBE, “gratificant”

L'equip japonès, que compta a les seves files amb la Pilota d'Or 2011 Homare Sawa, i l'equip femení del FC Barcelona han presenciat l'entrenament que el primer equip de futbol ha fet aquest matí a la Ciutat Esportiva. Mascherano ha valorat molt positivament la visita: "Per a nosaltres que ens vingui a veure entrenar gent, no només del Japó sinó d'arreu del món, és gratificant. És una alegria saber que ens segueixen a tants llocs. Intentarem mantenir la línia perquè continuïn admirant aquest equip."

Tornar a dalt