fcb.portal.reset.password

Mascherano, durant la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Javier Mascherano ha defensat el seu tècnic, Josep Guardiola, pel temps que s'està prenent en la seva decisió de renovar o no el seu contracte al capdavant del primer equip. "Cadascú és lliure de prendre les seves pròpies decisions. És una persona adulta i hem de respectar el temps que es prengui. Sovint els jugadors també ens prenem el nostre temps per decidir la nostra renovació. I, en aquest cas, existeix unanimitat: president, Junta, afició i jugadors volem que segueixi", ha declarat.

Mascherano creu que aquest suport general cap a Guardiola és fruit "de la seva manera de fer les coses". "No és pels títols, sinó per com els ha aconseguit", ha afegit. En aquest sentit, ha coincidit amb les paraules de dimarts de Xavi: "El que diu Xavi és lògic. Quin Club està preparat perquè el tècnic amb més èxit de la història se'n vagi? Ningú està preparat. Nosaltres confiem que segueixi".

A la Lliga, "sense marge d'error"

Preguntat sobre la Lliga, el '14' blaugrana ho té clar: "Cal seguir fent el nostre treball i guanyar els punts que ens corresponen a nosaltres i després veure si tenim alguna possibilitat, no tenim marge d'error". En tot cas, ha apuntat que mantenir una bona trajectòria a la competició de la regularitat "ens ajudarà a arribar bé a les altres dues competicions", que són Copa i Champions. En aquest sentit, sobre el sorteig europeu de divendres, ha reconegut no tenir "cap preferència".

Fuig del tema arbitral

Mascherano tampoc ha volgut parlar d'àrbitres: "Es parla dels àrbitres quan els periodistes pregunten. A qui més interessa que es parli dels àrbitres és a la premsa". I ha afegit: "Cada cop es parla menys de futbol i s'analitzen menys els partits i el més important és en una altra banda. Analitzar el futbol ven poc. Passa a Espanya i a tot arreu".

Tornar a dalt