fcb.portal.reset.password

Gol de Koeman (Wembley).

El diumenge 20 de maig del 2012 es compliran exactament 20 anys de la consecució de la primera Copa d’Europa del primer equip de futbol del Barça i del Club, i a través de les xarxes socials es viurà intensament durant tota la jornada. La interacció amb els aficionats culers serà màxima a través de Twitter, Facebook i Tencent Weibo.

Compartir un instant inoblidable

Tothom podrà explicar la seva experiència en la inoblidable nit del 20 de maig del 1992 amb l’etiqueta #wembley1992 a Twitter o #wembley1992# a Tencent Weibo. També a la pàgina del FC Barcelona a Facebook es podran compartir les emocions. Al mateix temps, els seguidors podran enviar les imatges i les gravacions que conservin del dia en què Ronald Koeman va fer campió d’Europa el Barça.

Qüestionari de Wembley 1992

D’altra banda, el mateix diumenge, al Twitter i al Tencent Weibo culer apareixeran preguntes relacionades amb el Barça-Sampdoria que posteriorment seran respostes. Els tres primers encertants de cadascuna d’elles seran mencionats. Igualment, el Facebook blaugrana elaborarà enquestes multiopció sobre la final del 1992.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();