fcb.portal.reset.password

Gol de Messi

Leo Messi és una de les 100 persones més influents del món per ‘Time’. La revista generalista nord-americana elabora la llista cada any amb personatges de tots els àmbits. Segons ‘Time’, “són les persones que ens inspiren, ens entretenen, ens desafien i canvien el nostre món”. El davanter del Barça és un dels escollits del 2012, en un rànquing en què apareixen altres esportistes, com el jugador de bàsquet de l’NBA Jeremy Lin o el tennista Novak Djokovic. No hi ha, però, cap més futbolista.

Hamm: “Increïblement talentós i humil”

L’exjugadora i ambaixadora del Barça Mia Hamm ha estat l’encarregada d’explicar els motius pels quals Messi està entre els 100 elegits. “És increïblement talentós i humil”, escriu Hamm. La doble guanyadora del FIFA World Player rememora el dia que va conèixer el ‘10’ barcelonista: “Era una mica tímid -fet que es pot atribuir a la barrera de l'idioma- però vaig poder veure un entrenament seu, i estava clar que era un company d'equip increïble”.

Per a Hamm, Messi “té potencial per ser recordat com el millor jugador de tots els temps”. No és la primera vegada que ‘Time’ destaca la figura de l’argentí. Al mes de gener passat, les edicions de l’Àsia i del Pacífic Sud d’aquesta prestigiosa publicació van dedicar la portada a Messi amb el titular ‘King Leo’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();