fcb.portal.reset.password

Una imatge de la final de Copa 2010/11. FOTO: ARXIU FCB.

El FC Barcelona i l’Athletic Club hauran d’esperar fins dimarts de la setmana que ve per saber quan i on es disputarà la final de la Copa del Rei. Els representants dels dos clubs i els de la Federació Espanyola de Futbol no han arribat a cap acord conjunt en la reunió celebrada avui a Madrid.

El secretari i portaveu de la Junta, Toni Freixa, que hi ha acudit en companyia d’Antoni Rossich, director general del Club, ha explicat que la proposta del Barça és que la final es disputi el 25 de maig a l’estadi Vicente Calderón, a Madrid. També ha comentat els motius pels quals el Santiago Bernabéu ha estat descartat: “En la reunió d’avui s'ha exposat que el Madrid, verbalment, ha manifestat que ha de fer unes obres. No tenim intenció de polemitzar amb el Reial Madrid. És la Federació la que ha de jutjar els motius si és que els jutja".

Per la seva banda, els responsables de l’Athletic Club, que en primera instància també volien jugar al camp del Reial Madrid, aposten finalment per l’estadi de La Cartuja, a Sevilla, el 20 de maig. Serà, doncs, la Junta Directiva de la Federació Espanyola qui decideixi finalment, aquest dimarts, la seu de la final i la data del partit.

Tornar a dalt