fcb.portal.reset.password

Pep Guardiola, en la seva presentació com a entrenador del primer equip. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Feia temps que era oficial, però les seves obligacions amb el filial havien ajornat la presentació de Josep Guardiola com a nou tècnic del Barça davant dels mitjans. Finalment, l’acte ha tingut lloc aquest dimarts al migdia a la Sala París. Acompanyat del president Joan Laporta i del secretari tècnic Txiki Begiristain, Guardiola ha manifestat: “Sento que estic preparat, si no, no estaria aquí assegut. No tinc por, ni estic espantat davant d’aquest repte.”

Una gran responsabilitat

Primer de tot, el de Santpedor ha tingut paraules d’agraïment: “És motiu d’una satisfacció molt gran ser aquí, tan gran com la responsabilitat. Vull agrair al president, a Txiki i a Marc Ingla la confiança que han tingut en mi aquest any i la que van tenir l’any passat per tornar a un club tan extraordinari com aquest. No els fallaré, estic segur que tot anirà bé”. I ha afegit: “No tinc experiència perquè tinc 37 anys. El mèrit que tinc és que aquests senyors m’han escollit.”

Treball, esforç i talent

El nou entrenador del primer equip ha avançat:“Crec molt en el treball, l’esforç i el talent.” Segons ell: “El trajecte serà dur, però persistiré. Hem de treballar ràpid i bé, i ser forts des del principi”.Guardiola ha ensenyat que té les idees clares: “No puc prometre títols, però estic convençut que la gent estarà orgullosa de nosaltres. No demano res, vull que la gent s’enganxi a nosaltres”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();