fcb.portal.reset.password

FOTO: FCB

El 25 de maig del 2012 quedarà per sempre en el record del barcelonisme i del món del futbol. I és que Pep Guardiola va dir adéu al FC Barcelona després de quatre magnífics anys en què s’han assolit 14 títols dels 19 possibles. L’últim duel, la final de Copa del Rei davant l’Athletic Club, ha estat la "culminació perfecta" a una trajectòria inigualable. I en aquest sentit s’ha pronunciat la premsa, que exalça el joc culer en el darrer partit de la temporada. A més, els diaris anuncien que aquest cicle triomfant tindrà la seva continuïtat amb Tito Vilanova.

Els estatals rendeixen tribut al Pep Team

Sport. "El Barça homenatja Guardiola regalant-li la seva última Copa". Joan Vehils, per la seva banda, signa el seu article d’opinió amb el següent titular: "El cicle no acaba, continua".

Mundo Deportivo. "L’adéu més maco per a Pep!". El director del diari, Santi Nolla, agraeix la tasca de Pep Guardiola: "14 vegades gràcies".

El 9 Esportiu. "14 vegades eterns", publica el diari català, en un "final perfecte" de l’era de Pep Guardiola.

As. "Pep marxa per la porta gran". El diari madrileny també parla de la superioritat del Barça en el terreny de joc.

Marca. "El Pep Team tanca un cercle", comenta el rotatiu esportiu, i matisa que Guardiola marxa del Club com quan va començar, assolint el títol de Copa del Rei.

La Vanguardia. "El millor comiat per a Pep".

Ara. "El millor Barça de la història tanca l'era Guardiola amb el títol de la Copa del Rei (0-3)".

El Periódico. "El Pep tanca el cercle".

Europa, també amb el Barça

França: El diari ‘L’Équipe’ parla d’un present dels jugadors en el comiat de Pep Guardiola: "El regal blaugrana de Guardiola". També comenta la 26a conquesta de la Copa del Rei en la història del FC Barcelona i valora les xifres de l’entrenador català.

Itàlia: "Guardiola saluda amb 14 trofeus". La ‘Gazzetta dello Sport’ comença la seva crònica del 3-0 davant l’Athletic parlant dels rècords d’aquest Barça. També se’n fa ressò el ‘Corriere dello Sport’, que diu que "la Copa del Rei es queda a Barcelona".

Portugal: Tant ‘A bola’ com ‘Jornal Record’ parlen de la conquesta culer en la Copa en l’últim partit de Pep Guardiola al capdavant del FC Barcelona. A més, matisen que la festa blaugrana va tenir lloc a Madrid.

Argentina, agraïda a Guardiola

"El Barça li regala a Guardiola l’última Copa en una enorme exhibició", destaca el diari argentí ‘Clarín’, que també comenta que "Pep marxa, però deixa un rècord en la història". El diari ‘Olé’, per la seva banda, ho titula amb un contundent "Els Reis d’Espanya". Ambdós elogien la figura estel·lar de Messi en aquest Barça per a la història.

Tornar a dalt