fcb.portal.reset.password

La Supercopa d'Europa guanyada pel FC Barcelona. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La premsa anglesa, en concret el ' Daily Mail' i el 'Daily Mirror', se centren en Cesc Fàbregas. "Fàbregas aconsegueix el segon títol amb el Barca" i "Fàbregas marca en el triomf del Barça", diuen respectivament els dos diaris. La 'BBC' tampoc s'oblida de Cesc i titula "Cesc no falla en el triomf del Barça a la Supercopa".

Pel que fa a Itàlia, 'La Gazzetta dello Sport' diu "Marca Messi, sentencia Cesc", mentre que el 'Corriere dello Sport' titula "Messi i Cesc, quina parella!", a més de dir que els blaugranes no es cansen de guanyar. A l'Argentina, el diari 'Olé' titula la crònica del partit amb "El luxe de Mònaco" i en una altra peça explica que Messi és el "golejador Mundial".

A França, el diari 'L'Équipe' titula " La tornada del Barça ", en referència amb el compàs que marca el conjunt blaugrana, que sembla jugar de memòria. La revista especialitzada 'France Football' va més enllà i diu que 'El Barça no comparteix'.

A Portugal, el diari 'Record' elogia el Barça amb "Molt Barça per a poc Porto'. L''O Jogo' elogia Messi, però carrega contra l'àrbitre: "L'àrbitre perdona, Messi no".

A la resta de l'Estat espanyol també hi ha elogis

El diari 'As' titula en portada "Messi va tornar a decidir" i el diari 'Marca' lloa Messi titulant "El príncep de la pilota". El diari 'Superdeporte' titula "Reis d'Europa".

A Catalunya, 'La Vanguardia' diu que el Barça és "Supercampió d'Europa" i 'El Periódico' assenyala que "El Barça triomfa a Europa", mentre que 'El Mundo' diu "Sempre Messi" i 'El País' "L'únic vici de Messi és el futbol".

Tornar a dalt