fcb.portal.reset.password

FOTO: FCB

Els diaris esportius i generalistes recullen aquest dissabte l’acte de presentació de Tito Vilanova com a nou tècnic del FC Barcelona. Després d’assolir 14 títols en la seva etapa com a segon entrenador de Pep Guardiola, la signatura del seu nou contracte ha centrat l’atenció dels mitjans de comunicació.

Sport. El diari treu en portada una gran fotografia de Tito Vilanova, i l’acompanya el text següent: “Seriós, segur, sincer”. Ja en pàgines interiors, Josep Maria Casanovas signa aquest article: “Gran debut de Vilanova... fora del camp”. Joan Vehils, per la seva banda, també apunta que Tito Vilanova es mostra molt agraït a Pep Guardiola.

Mundo Deportivo. “Míster Vilanova” és la portada d’aquest dissabte, mentre que Santi Nolla destaca “el perfil propi” del tècnic de Bellcaire d’Empordà. L’article d’opinió de Miguel Rico també fa referència a la signatura del nou entrenador del Barça: “Vilanova: futbol i només futbol”.

El 9 Esportiu. “Incomparable”, publica el diari català.

El Periódico. El diari generalista destaca en portada que “Tito Vilanova es vesteix de Pep”. A més, també li dediquen l’editorial i remarquen l’acte de presentació del nou entrenador del Barça com a tema principal del dia.

Ara. “El Pep em va animar a acceptar”, recull el diari generalista català. A més, Joan Maria Pou signa el següent article en referència a les declaracions de Tito Vilanova: “Un joc de nens”.

Marca. El diari esportiu es fa ressò dels “plans de Tito Vilanova” després de la seva primera compareixença davant els mitjans de comunicació.

As. El diari esportiu madrileny també recull les reaccions de Sandro Rosell, Andoni Zubizarreta i Tito Vilanova en el dia de la presentació del tècnic culer.

Tornar a dalt