fcb.portal.reset.password

Iniesta, a l'arribada de l'equip a l'hotel de concentració de Bilbao / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El primer equip de futbol ja es troba concentrat a l'hotel de Bilbao, on s'hi estarà fins aproximadament una hora i mitja abans de l'inici del partit contra l'Athletic Club, moment en què es desplaçarà a San Mamés. L'expedició blaugrana, amb els 20 convocats per Guardiola, ha sortit a les 10 del matí de Barcelona. Cinquanta-cinc minuts després d'enlairar-se de l'aeroport del Prat l'avió ha aterrat a Bilbao. Els jugadors han estat rebuts per la pluja i per una temperatura de 12 graus.

No han viatjat sols

L'expedició blaugrana està encapçalada pel vicepresident Jordi Cardoner, i pels directius Ramon Pont, Silvio Elías i Josep Ramon Vidal-Abarca, que ja va viatjar al País Basc dissabte per assistir a un acte amb les penyes a Vitòria. Com és habitual, també s'ha desplaçat Andoni Zubizarreta, director de l'Àrea Esportiva de futbol del Barça, i que torna a Bilbao, on va jugar durant cinc temporades abans de fitxar per l'entitat blaugrana.

Amb l'equip i la resta de membres del Club també han viatjat una setantena d'aficionats, en el que és un dels desplaçaments de Lliga d'aquesta temporada que més seguidors ha reunit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();