fcb.portal.reset.password

La plantilla prepara el partit del Llevant / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de gaudir d'un dia de descans, el conjunt dirigit per Josep Guardiola ha tornat aquest divendres als entrenaments amb el cap posat en la preparació del partit d'aquest dissabte al Camp Nou contra el Llevant –és l'equip sorpresa del campionat, ja que ocupa la quarta posició amb 26 punts-, corresponent a la quinzena jornada de la Lliga. Han participat en aquesta sessió preparatòria 19 futbolistes del primer equip, a més dels jugadors del filial Cuenca, Rosell i Rodri.

Adriano fa treball de camp al marge

Sobre la gespa també hi era Adriano, tot i que al marge de la resta del grup. Recordem que dimecres es confirmava que el jugador, que va acabar el partit davant el Rayo Vallecano amb molèsties, té una elongació al semitendinós de la cuixa esquerra. El temps de baixa aproximat que es va anunciar llavors va ser de 5 a 7 dies.

A banda dels jugadors de la primera plantilla, també han format part d'aquest entrenament tres futbolistes del conjunt entrenat per Eusebio Sacristán: Cuenca, Rosell i Rodri. Ja de cara a dissabte, i com és habitual els dies de partit al Camp Nou, el Barça farà una última sessió preparatòria a l'escenari del compromís. Serà concretament a les 11.30 h, i a porta tancada. Seguidament, la plantilla disposarà de temps lliure fins a l'hora de concentració a l'Estadi, prevista per a les 18.15 h.

Pendents del sorteig de l’Eurocopa 2012

Els possibles seleccionats del FC Barcelona per a l'Eurocopa 2012 estaran aquesta tarda, a partir de les 18 hores, pendents del sorteig que determinarà la fase de grups d'aquest campionat europeu de futbol.

Tornar a dalt