fcb.portal.reset.password

Foto oficial del primer equip / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L'activitat del primer equip de futbol s'ha traslladat aquest dimecres de la Ciutat Esportiva Joan Gamper al Camp Nou. I és que abans de l'entrenament dels de Guardiola s'ha dut a terme la fotografia oficial de la temporada 2011/12 amb els jugadors, entrenadors, membres del cos tècnic, i el president del Club Sandro Rosell.

Primer, de gala

La primera fotografia que els jugadors s'han fet damunt la gespa de l'Estadi ha estat amb el vestit oficial de la companyia Sacoor Brothers (amb botiga a Sant Cugat Centre Comercial Via Augusta 2-4), col·laboradora oficial del Club i que vesteix els equips professionals. Els futbolistes primer s'han fet la foto individual i tot seguit s'han reunit perquè el fotògraf captés la imatge de tots junts vestits de gala. Com sempre aquest moment ha estat el que més bromes ha generat entre els futbolistes, ja que tots ells estan més habituats a vestir-se de curt que no pas a fer-se el nus de la corbata.

S'estrenen vuit futbolistes

A continuació ha estat el torn de canviar-se i vestir-se amb la primera equipació del FC Barcelona. En aquesta instantània, a més d'aparèixer tots els futbolistes del primer equip, també hi han estat els jugadors del filial Marc Muniesa i Cristian Tello. Però aquests no han estat els dos únics debutants que s'han estrenat en la foto oficial, ja que també ha estat el primer cop per a jugadors com Andreu Fontàs, Isaac Cuenca i Thiago, que l'any passat eren al Barça B, i per als dos nous fitxatges d'aquest any, Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez.

Curiosament també és la primera fotografia oficial per a Ibrahim Afellay, que es va incorporar a l'equip en el mercat d'hivern de l'any passat, i per tant no sortia en la fotografia de la temporada 2010/11.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();