fcb.portal.reset.password

Bon ambient a la Fan Zone / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

A les 10 hores s’ha obert aquest divendres la Fan Zone instal·lada a la zona Madrid-Río, annexa al Parque del Matadero i situada a dos quilòmetres de l’estadi Vicente Calderón. Des de primera hora del matí s’ha respirat ambient de final, però ha estat a partit del migdia, un cop han arribat la majoria d’aficionats, quan la Fan Zone s’ha començat a omplir.

L’han visitat, entre d’altres, el vicepresident Jordi Cardoner i el cap de la Comissió Social Pau Vilanova, màxims responsables de l’Àrea Social, així com el director general Antoni Rossich.

Bona convivència entre les aficions

Durant tot el dia, s’ha viscut un ambient de germanor entre totes dues aficions, perquè a la Fan Zone blaugrana no han faltat els visitants de l’Athletic Club, de la mateixa manera que molts culers han passat per l’Athletic Hiria (Ciutat de l’Athletic), ubicada a quatre quilòmetres del territori blaugrana.

En aquesta Fan Zone blaugrana s’ha pogut gaudir de concerts i diversos tallers amb activitats, en què la gent ha pogut distreure’s amb futbolins, xutòmetres i bitlles catalanes, entre altres. A banda, hi ha instal·lat un punt d’informació on s’atendran els dubtes de tots els socis i una botiga on es pot adquirir, per exemple, la samarreta especial de la final de Copa.

Cal recordar que la Fan Zone tancarà a les 19.30 hores, quan quedin 2 hores i mitja per al xiulet inicial.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();