fcb.portal.reset.password

Pep Guardiola. FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

Pep Guardiola. FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

"Estem en una situació límit, en què només ens val la victòria. Hem de seguir a través de la lluita, l'esforç i de creure-hi". Així de rotund s'expressava Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al desplaçament al camp de l'Osasuna. El tècnic, a més, ha assegurat que no permetrà que els seus jugadors "abaixin els braços" fins al final.

El viatge a Navarra s'ha produït just després de la classificació del Barça per a la final de Copa. Guardiola l'ha valorat positivament i ha instat l'equip a continuar en la mateixa línia de l'inici de curs. "Quan s'arriba a una final sempre et reforça. Començàvem per sis títols; n'hem guanyat  tres, en l'altre estem a la final i queden dues competicions per acabar l'any. Hem de seguir fent les coses perquè la gent segueixi confiant en nosaltres", ha indicat.

Un camp sempre complicat

El primer assalt serà a l'antic Sadar, i Guardiola ho té clar: "És una de les proves més difícils que ens queden fins al final de temporada". I afegia: "Fa un mes hi vam anar per la Copa i ja vam veure el que ens va costar. De fet, sempre ens ha costat molt en aquest camp". L'entrenador culer ha assegurat que l'alineació no estarà condicionada pel partit de Champions de dimarts. Alhora ha vist el grup amb bones sensacions per competir. "El gener ha estat molt dur, perquè hem jugat contra rivals terribles amb molt poc repòs. Una vegada assolit l'objectiu, s'han entrenat força bé i el que he vist em fa ser optimista".

D'altra banda, Guardiola ha explicat l'absència de Sergio Busquets a la convocatòria: "No està en condicions. La ferida és al genoll i els punts han d'estar ben curats, sinó correm el risc de perdre'l dues o tres setmanes. Però està millor. A veure com evoluciona i si ens el podem endur a Alemanya"

L’escenari de la final de Copa

Pel que fa a què li semblaria que la final de la Copa del Rei es disputés al Camp Nou, Pep Guardiola ha declarat: "Entenc que una final el més lògic és que sigui en camp neutral. A mi no m'agradaria jugar-la a San Mamés, perquè seria un avantatge per a ells. Decidirà la Federació".


Tornar a dalt