fcb.portal.reset.password

Caravana d'ara fa un any, corresponent a l'anada de les semifinals de Champions, al Santiago Bernabéu / FOTO: ARXIU FCB

Quan queden únicament quatre dies per a la final de Copa, ja se saben tots els detalls del desplaçament de l’afició culer fins a Madrid, ciutat que acollirà el partit contra l’Athletic Club el dia 25 (22 hores). Un total de 2.400 socis han contractat el seu desplaçament amb FCBViatges. De tots ells, prop de 1.050 viatjaran en autocar i uns 1.350 ho faran en tren.

Cal recordar que el Club va posar a disposició dels socis un total de 13.600 entrades, i 3.400 més per a les seves penyes.

A continuació facilitem tota la informació de servei per als socis que es desplacen en autocar i en tren.

DESPLAÇAMENT EN AUTOCAR

• Fins a 18 autocars sortiran divendres des de Catalunya cap a Madrid. La majoria, 15, iniciaran el seu trajecte al Camp Nou, a les 6.30 hores del matí. Tots els socis que surtin des del Camp Nou han de presentar-se a l’Estadi mitja hora abans, a les 6 hores.

• A banda, hi ha dos autocars que sortiran des de l’Espai Gironès per a les persones que han contractat el seu desplaçament des de les comarques de Girona. L’inici del desplaçament també serà a les 6.30 hores, i també caldrà presentar-se 30 minuts abans.

• L’últim autocar és per a aquells que han contractat la seva sortida des de Vilanova, Tarragona o Lleida. En aquest cas, la sortida serà a les 6 hores per als de Vilanova (caldrà ser a les 5.45 hores a l’estació de tren de Vilanova), a les 6.45 hores per als de Tarragona (caldrà ser a les 6.30 hores a la plaça Imperial Tarraco) i a les 8.30 hores per als de Lleida (caldrà ser a les 8 hores al Camp d’Esports).

IMPORTANT: Tots els socis que surtin des del Camp Nou en autocar, podran aparcar el seu cotxe a la zona Lateral del Camp Nou (entrada per accessos 1 i 21). Cal tenir present que el cotxe s’haurà de retirar abans de les 12 hores de dissabte.

DESPLAÇAMENT EN TREN

• La caravana blaugrana també viatjarà en tren cap a Madrid. L’afició es repartirà en quatre trens, tots amb sortida a Sants-Estació. Tres aniran ocupats únicament per aficionats culers: un sortirà a les 9 hores, un altre a les 9.40 hores i un més a les 11 hores. Abans, a les 8 hores, haurà sortit un tren més en què hi haurà un vagó amb socis amb entrada.

• IMPORTANT: Tota la gent que hagi contractat el seu viatge en tren amb FCBViatges disposarà d’un bitllet d’anada de Cercanías que permetrà desplaçar-se des d’Atocha fins a l’estació de Pirámides, molt propera al Vicente Calderón. Un cop acabat el matx, s’habilitaran autocars al Paseo de las Yeserías per dur tota aquesta gent novament fins a Atocha.

Fent clic aquí, trobareu tota la informació sobre els desplaçaments d'anada i tornada al Vicente Calderón des de l'estació d'Atocha.

DESPLAÇAMENT DE PENYES

• Els 3.400 penyistes amb entrada per a la final es desplaçaran en 38 autocars. D’aquests, n’hi haurà 25 que sortiran des de Catalunya i la resta de diferents llocs de l’Estat (Andalusia, Astúries, Extremadura, València, Alacant i Castelló).

• A banda, hi haurà penyistes d’altres països en què hi ha penya oficial del FC Barcelona, com Qatar, el Marroc, Suïssa, Alemanya, Itàlia, Costa Rica, Polònia, el Brasil, els Estats Units, França, Països Baixos, Canadà, Panamà, Bèlgica, Irlanda, Argentina, Grècia, Irlanda, el Regne Unit i Gàmbia.

• En total, hi haurà més de 1.200 penyes representades al Vicente Calderón.

IMPORTANT: Com en el cas dels socis que han contractat el seu desplaçament en autocar amb FCBViatges, els autocars dels penyistes tindran passi de pàrquing que permetrà aparcar a prop del Vicente Calderón.

RECOMANACIONS PER AL TRANSPORT PRIVAT

• Tot i que es recomana l’ús del transport públic, les autoritats locals han suggerit diversos llocs en què habitualment hi ha més facilitats per aparcar. Són el Planetario de Madrid (posteriorment s’hauria d’agafar el metro a l’Estació de Méndez Álvaro), el pàrquing de l’Estació d’Atocha o l’Avenida de Córdoba (posteriorment s’hauria d’agafar el metro a l’Estació d’Almendrales). En tot cas, no es garanteix que hi hagi disponibilitat d’aparcament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();