fcb.portal.reset.password

Keita, al programa 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Keita va ser un dels grans protagonistes contra l'Sporting de Gijón. El malià, però, és un jugador que pensa principalment en el col·lectiu. "Si marco, estic content, però el meu futbol és treballar i ajudar els companys. Estic content pels tres punts, perquè ara hem de guanyar sempre". El migcampista creu que la clau del partit van ser les ganes que té l'equip de guanyar: "El més important és que l'equip sempre ha tingut aquestes ganes de guanyar els partits", va declarar un cop acabat el matx al programa 'El Marcador' de Barça TV.

Pel que fa a Guardiola, Seydou Keita creu que continuarà a Can Barça: "Ell és a casa seva. Ha dit que necessita temps, però, per mi, segur que es quedarà. Ell ho té tot aquí: família, amics... Si jo tingués la possibilitat de quedar-me al meu país, m'hi quedaria segur".

També es va referir als elogis que li va dedicar Guardiola: "És el meu quart any aquí. Mai dic res. Si el tècnic em posa, perfecte, i sinó, doncs no passa res. El futbol és un esport col·lectiu. Jo no diré res. Si parla bé de mi, perfecte. De vegades els futbolistes són molt egoistes, però hi ha coses més difícils a la vida que un partit de futbol. Jo respecto molt el Club, que és el que em paga, i la nostra afició".

Tornar a dalt