fcb.portal.reset.password

Iniesta ha parlat durant l'acte de tancament del VII llibre solidari ‘Herois de l’esport’ / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta ha reconegut que la distància de 10 punts a la Lliga amb el Reial Madrid és important però no definitiva. "És un avantatge considerable però la nostra única mentalitat és anar sumant de tres en tres. Això ens farà estar competint bé per a la Lliga de Campions i la final de la Copa. I a la Lliga, si el Madrid cedeix algun punt, ser allà per si de cas". I és que el de Fuentealbilla, com la resta dels seus companys, és de l'opinió que no donen res per perdut fins que no ja no quedin opcions.

El Calderón, un repte important

Aquesta temporada les sortides del Barça a la Lliga no estan tenint bons resultats i això el vestidor ho sap. "Ens hem deixat molts punts i això es veu reflectit a la classificació", ha reconegut Iniesta. Per això el Barça té aquest diumenge una bona prova per redreçar aquesta tendència . "Tots els partits són molt difícils, però per ser fora de casa i ser l'Atlètic ho fa més complicat", ha explicat el migcampista blaugrana. Però ha deixat clar que afronten aquest repte "amb una il·lusió i moltes ganes per aconseguir els tres punts. La mentalitat és la d'anar a guanyar". I ha recordat que la golejada al València va ser un partit "completíssim" que els ha de permetre "donar una empenta més per guanyar fora de casa".

"No pensen en el fet que pugui marxar Guardiola"

Sobre la renovació de Pep Guardiola Andrés Iniesta no concep el Barça la temporada que ve sense ell. "No pensem que això passi. Ara ens queda la part més difícil i bonica de la temporada", ha apuntat el de Fuentealbilla, que ha afegit que el seu desig per al curs vinent és que "l'entrenador estigui amb nosaltres i nosaltres estiguem lluitant per tot".

Tornar a dalt