fcb.portal.reset.password

Iniesta somriu durant l'entrevista del programa 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de recuperar-se de la lesió que va patir en el partit de Champions contra l'AC Milan, Andrés Iniesta va brillar en la seva anhelada reaparició davant el Racing de Santander. En una entrevista al programa 'El Marcador' de Barça TV, el '8' barcelonista es mostra molt satisfet amb el joc que està fent l'equip, i destaca que "tot i que encara queda un món, les sensacions que transmet la plantilla són les que ens fan estar en la bona línia". Amb tot, Iniesta té molt clar que "cada any, imposar-se a la resta és més complicat", i és per aquest motiu que apunta a la importància que l'equip"s'ha de prendre aquest fet com un repte, tenir sempre al cap el voler superar-nos a nosaltres mateixos".

La importància de les variants de joc

En aquesta línia, el de Fuentealbilla ressalta que, partint de la base que "el que vam fer l'any passat ja no ens val per a aquest", és imprescindible "que l'equip no deixi mai d'aprendre i de superar-se", principalment tenint en compte que "els rivals també ens presenten coses diferents quan s'enfronten a nosaltres". Per això, Iniesta creu que un segon repte ha de ser precisament el de"buscar les variants de joc necessàries per contrarestar el que ens facin els rivals".

Entre les seves accions més destacades, hi ha la combinació amb Messi en el primer gol de l'argentí i la genial "fabricació" del tercer gol del Barça, que va néixer de les seves botes i que, després d'una rematada al pal, va aprofitar de nou el '10'barcelonista. Precisament sobre la seva connexió amb l'argentí, Iniesta comenta que"intentem treure el millor profit de les nostres qualitats i del nostre joc". I afegeix: "Cada equip té virtuts i defectes, i nosaltres intentem que les coses que s'hagin de millorar siguin les mínimes."

Hi va a totes

Sobre el seu desitjat retorn als terrenys de joc, el jugador barcelonista explica que tenia "moltes ganes de tornar" i que, tot i que "no és el mateix estar entrenant que en competició", dins del que va ser el partit, es va trobar "bé". A la pregunta sobre les ganes que demostra que té quan està sobre el terreny de joc, Iniesta apunta que"quan surts al camp és perquè estàs disponible al 100%, i és molt difícil pensar a reservar-te. No va ni amb la meva manera d'actuar ni amb la dels meus companys".

Pel que fa a si considera que el conegut com a Virus FIFA es continua notant, Iniesta admet que"sempre és difícil un partit després de seleccions". "No és que no vulguis, és que simplement és difícil. Cadascú torna d'un lloc, i moltes vegades els rivals es preparen durant tota la setmana per a aquest compromís. Sempre és complicat, però aquest cop hem aconseguit els tres punts i estem feliços", afegeix en aquest sentit.

I ara, vuit partits en 26 dies

El conjunt dirigit per Josep Guardiola té davant seu un total de vuit compromisos en només 26 dies. Sobre aquesta qüestió, Iniesta comenta amb satisfacció que "és el que ens agrada fer".En la mateixa línia, apunta que el que li toca fer ara a la plantilla és "centrar-se a preparar cadascun d'aquests partits de la millor manera possible, preparar-se bé i estar de la millor manera possible de cara a tot el que ens queda per endavant".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();