fcb.portal.reset.password

Afellay, aquest dimarts, a la Ciutat Esportiva / FOTO: FCB

El grupo, durante el entrenamiento de este martes / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Keita, durante el entrenamiento de este martes / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El conjunt dirigit per Josep Guardiola ha tornat a exercitar-se sota mínims a causa de l'elevada absència de jugadors per compromisos internacionals. Com ja va passar en la sessió preparatòria de dilluns, han saltat al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper només quatre integrants de la primera plantilla –Fontàs, Pinto, Keita i Maxwell-. Els quatre s'han entrenament juntament amb la plantilla del Barça B, i sota l'atenta mirada de Josep Guardiola i d'Eusebio Sacristán.

Pel que fa a Adriano, ja a Barcelona, se sotmetia a unes proves després de sentir unes molèsties durant un entrenament amb la selecció brasilera.

Però sens dubte la notícia destacada de la jornada ha estat poder tornar a veure Ibrahim Afellay a la Ciutat Esportiva, per primera vegada des que va ser intervingut el 3 d'octubre, dins el llarg procés de recuperació que ha de complir. Recordem que el migcampista va ser sotmès a una artroscòpia per tal de reconstruir el lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El temps de baixa previst que se li va diagnosticar se situava al voltant dels sis mesos. Pedro, per la seva part, continua fent treball de recuperació al marge de la lesió que té al turmell.

Dimecres, entrenament a les 18 hores

El pròxim entrenament del conjunt dirigit per Josep Guardiola tindrà lloc demà dimecres, a partir de les 18 hores, quan està previst que el tècnic barcelonista pugui ja comptar amb bona part dels jugadors internacionals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();