fcb.portal.reset.password

Guardiola s'asseu sobre la pilota en ple entrenament. FOTO: MIGUEL RUIZ

Guardiola ha negat qualsevol relació que es vulgui fer entre els darrers jugadors lesionats després que Cesc patís un trencament fibril·lar a l’entrenament del matí.

La incòmoda defensa de l’Sporting

La primera vegada que el Barça de Guardiola es va enfrontar a l'Sporting va guanyar 1-6, però després d’aquell partit sempre ha costat molt trencar la línia defensiva dels equips de Preciado. El tècnic blaugrana ho té en compte: “És dels partits que més ens han costat i sempre hem tret resultats molt justos. Sempre ens costa molt guanyar l’Sporting perquè defensen molt bé i tenen un camp molt intens on el públic els ajuda molt. Fins i tot a casa, ens ha costat guanyar-los”.

L’equip asturià ha aconseguit mals resultats fins ara, però Guardiola està convençut que el lloc de Preciado no perilla: “No l’acomiadaran. Si algú ha fet coses per aquell equip ha estat ell. Cada any l’ha salvat i ha passat per situacions molt difícils. Sempre se’n surt i aquest any no serà l’excepció”.

La baixa de Cesc

Guardiola ha reconegut que “sempre és un contratemps” perdre jugadors per lesió, però ho assumeix com una cosa normal en el món del futbol: “En una centrada ha intentat xutar, s’ha estirat, ha marcat gol però s’ha fet mal. Juguem un joc on es fan gestos agressius i passen aquestes coses. Però la sort és que és poca cosa i esperem que estigui gairebé recuperat per a la tornada de les seleccions”.

Parlant de Cesc, el tècnic català ha explicat que el d’Arenys és dels jugadors “que més es cuida” i que com tots fan molt treball de prevenció, però tot i així és impossible eradicar les lesions en el futbol. El tècnic ha apuntat que el nombre de lesions en aquest inici de temporada està sent similar al del curs passat.

Puyol i Alexis

Carles Puyol ha entrat a la convocatòria després del fort cop que va rebre a Minsk i l’entrenador ha assegurat que està “en plenes condicions per jugar a El Molinón”. Sobre el permís d’Alexis per seguir amb la recuperació a Xile ha puntualitzat que no té permís per anar amb la selecció: “Al principi era important que fos aquí, però en l’etapa actual de la recuperació pot estar a prop de la seva família i seguir treballant al cantó d’un dels recuperadors del club que l’ha acompanyat. Té permís per estar a Xile, però no per viatjar amb la selecció”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();