fcb.portal.reset.password

Guardiola, protagonista de l'últim espot de Nike

El tècnic Pep Guardiola és el protagonista de l'últim espot de Nike vinculat al món del futbol. Sota el títol 'Seràs el següent?', l'entrenador del Barça assisteix com a espectador a un partit a Barcelona, en un camp de terra, per presenciar les evolucions dels futbolistes i triar el millor jugador del partit. El vídeo forma part de la campanya 'The Chance' que la marca esportiva ha realitzat per promocionar la campanya per trobar nous talents futbolístics.

Pep Guardiola té clares quines han de ser les principals aptituds d'un futbolista en edat de formació: "El primer que miro és el talent que aquests jugadors podrien arribar a tenir..., la seva tècnica. Això és el que importa a aquesta edat. Són joves i encara estan en plena etapa de creixement, i per això la seva construcció física no és tan important. Es tracta purament i exclusivament de la tècnica. Això és el primer que s'hauria d'observar". I aconsella als jugadors més joves que "només pensin a jugar": "Tot el que puguin. Tot el temps. A tot arreu. Només jugar. La resta arribarà sol".

L'entrenador del FC Barcelona també es refereix a les característiques que defineixen el model formatiu del Barça: "El procés d'entrenament i selecció és excel·lent, i triem els jugadors que estan ben preparats i que tenen una tècnica excel·lent. Els donem tot el que necessiten per ajudar-los a desenvolupar el seu talent. I després, la passió que ells sentin serà el que faci la resta".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();