fcb.portal.reset.password

Guardiola, en el transcurs del partit contra l'Espanyol / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Josep Guardiola és molt conscient que l'empat d'aquest diumenge al camp de l'Espanyol deixa el Barça a cinc punts del Reial Madrid i que recuperar aquesta distància "no serà fàcil, perquè duen una trajectòria impecable". Amb tot, recorda que "queda molta Lliga i molts punts" i deixa molt clar que el que ha de fer la seva plantilla és aprendre dels errors comesos i continuar amb la bona feina que ja es fa. "I això és el que farem", ha afirmat amb contundència.

El transcurs del partit

L'entrenador blaugrana ha destacat el joc del conjunt blanc-i-blau i ha assegurat que el partit ha anat segons el que es preveia: "La veritat és que estem molt ben acostumats, però els rivals també juguen. L'Espanyol ha fet molt bé les coses. En general, i dins la dificultat del partit, la segona meitat l'hem controlar millor, tot i que ens ha faltat més presència dins de l'àrea. Després de l'empat hem reaccionat bé, però ha estat tard. No puc estar descontent amb l'equip; això mai".

Guardiola no ha volgut entrar a valorar el penal de Raúl Rodríguez en els últims instants del partit: "En el futbol s'han de superar coses com aquestes. Hem de mirar el que podem controlar nosaltres, el que no hem fet bé. Sempre ho hem fet així i seguirem de la mateixa manera. No podem controlar la incidència dels àrbitres, sinó que ens hem de centrar a millorar les coses que no hem fet bé".

Tornar a dalt