fcb.portal.reset.password

Guardiola, en el transcurs del partit a La Rosaleda / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de la clara victòria per 1-4 davant el Màlaga, Josep Guardiola ha utilitzat una jugada que ha tingut lloc quan havia transcorregut el primer quart d'hora del partit a La Rosaleda per deixar clar que "la línia de guanyar a perdre és fina, i avui n'ha estat un clar exemple". En aquest sentit, l'entrenador blaugrana ha apuntat a la intervenció clau de Víctor Valdés: "Si el Víctor no treu el córner i fa la doble aturada, no sé què hauria passat". Amb tot, ha puntualitzat que, al descans, "hem ajustat un parell de coses i tot ha estat més senzill".

Respecte al rival del Barça d'aquest diumenge, el Màlaga, i a les expectatives que es van crear a l'estiu al seu voltant, el tècnic barcelonista ha comentat: "En l'esport la gran dificultat és anticipar expectatives. Quan jugues en un equip gran l'expectativa és que has de guanyar sempre i golejar. El Màlaga té com a tècnic un gran coneixedor del futbol, jugadors de gran nivell, i gent jove de molta projecció. Només cal tenir paciència. Necessita el seu temps i segur que Pellegrini ho aconseguirà, perquè coneix la Lliga espanyola. Aconseguiran aquesta regularitat que la novetat fa que costi una mica més".

La força de Messi, la seva regularitat

Sens dubte, el gran protagonista del partit ha estat Leo Messi, que ha marcat un 'hat-trick': "Ja sabeu la meva opinió. La seva gran força és la seva regularitat, és a dir, ser important a cada partit durant tant de temps. La seva vida és el camp de futbol. Haver marcat aquests gols li anirà bé de cara als pròxims partits".

Finalment, Guardiola, que ha apuntat que la plantilla celebra "que haguem pogut guanyar un partit fora de casa amb certa comoditat", ha fet balanç de la primera volta de la Lliga: "Avui s'acaba la primera volta. Tenim un rival que n'ha fet una de sensacional que li treu mèrit a la nostra. En tots els camps ens hem comportat bé en general".

Faus: “Contra el Madrid mai hi ha favorits”

El vicepresident Javier Faus, un cop superat el partit davant el Màlaga, ha parlat del partit de tornada de la Copa del Rei del pròxim dimecres al Camp Nou contra el Reial Madrid: "Dimecres en principi som favorits pel resultat de l'anada, però està clar que contra el Madrid mai hi ha favorits". En aquesta línia, Faus apunta que "no és impossible que el Madrid ens guanyi, no hi ha res impossible. És veritat que fins al moment se'ns ha donat bé, però quan penses que una cosa està feta pots ensopegar".

D'altra banda, el vicepresident blaugrana s'ha referit a la possible renovació de Josep Guardiola: "Volem que el Pep segueixi molts anys. En unes setmanes coneixerem la seva decisió, esperem que la seva resposta sigui positiva".

Tornar a dalt