fcb.portal.reset.password

Un instant de la roda de premsa de Pep Guardiola. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En una setmana el Barça ha escurçat de 10 a 6 punts el marge que el separava del líder de la Lliga, però Pep Guardiola, en la roda de premsa prèvia a la visita al Mallorca, ha optat per un discurs prudent: “Guanyar els 10 partits que queden no és una tasca senzilla, ens enfrontem a rivals que es juguen moltes coses. L’única possibilitat passa per centrar-nos en el nostre treball. Intentarem ser constants i fer la nostra feina”. I continuava: “Sis al Madrid segueixo pensant que són molts punts per remuntar”.

Bona nota

Al mateix temps, l’entrenador barcelonista confia plenament en l’actitud del seus homes: “Tinc fe que no ens despistarem. Per moments hem estat a 13 punts i hem anat a guanyar igualment. La situació no canvia en res, hauríem anat a guanyar de totes maneres”. Guardiola basava les seves paraules en el que ha percebut durant tota la temporada de la plantilla. “Sabem que hem fet els deures, hem competit i ens hem comportat bé a tots els camps i això és el que ens havíem exigit. A partir d’aquí, hem guanyat 3 títols aquest any i intentarem guanyar-ne algun més”.

15 de la casa

En el pròxim partit, el cos tècnic comptarà amb algunes baixes en defensa, sobretot a les bandes . Guardiola està tranquil: “Montoya és un excel·lent lateral i Muniesa s’adapta perfectament de lateral i central”. En aquest sentit, ha assenyalat l’àmplia representació del planter en la llista del primer equip. “De 19 convocats, 15 són de casa. Aquest és el nostre triomf. Intentarem fer més gran l’èxit guanyant el partit”.

“Una plaça complicada”

Sobre el rival, el de Santpedor ha recalcat la incidència que té el seu entrenador, Joaquín Caparrós, en el joc de l’equip. “Ja ha pogut deixar-hi empremta, els seus equips són reconeixibles”. Així, considera el Mallorca un conjunt “intens, ambiciós i dinàmic” i recordava que l’Iberostar Estadi sempre ha estat “una plaça complicada”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();