fcb.portal.reset.password

Josep Guardiola, contra el Mallorca. FOTO: Miguel Ruiz- FCB

El de Santpedor, visiblement satisfet pel triomf contra el conjunt dirigit per Joaquín Caparrós, destaca la "profunditat" que han demostrat els seus jugadors "tant per dins com per fora". A més, ha fet referència a dos factors que el fan sentir especialment orgullós. Per una banda, "l'esforç dels últims quatre anys, el valor del treball en aquest temps" i, per l'altra, "saber que la gent del filial ens pot ajudar, tenint en compte que això és fruit de la feina de molta gent".

Orgullós del filial i les possibilitats que ofereix

Sobre el segon punt, l'entrenador blaugrana ha explicat que, tot i que la del primer equip és una plantilla curta, al Barça B "hi ha jugadors com Dos Santos, Sergi Roberto, Bartra, Muniesa, Montoya... que tenen capacitat per jugar aquí amb nosaltres". "En aquests moments hi ha molta gent tocada, i ells saben que quan passa si s'ha d'agafar gent del filial ho farem", ha afegit en la mateixa línia.

Guardiola ha fet referència al paper dels dos joves de l'equip d'Eusebio Sacristán que han tingut protagonisme en el compromís d'aquest dissabte. D'aquesta manera, i sobre Isaac Cuenca, que s'ha estrenat com a golejador amb la primera plantilla, l'ha definit com "un extrem que sap quan ha d'anar a l'un contra un". També ha felicitat públicament Gerard Deulofeu pel seu debut amb el primer equip, tot i que ha apuntat que encara li manca "progressió i temps per créixer" per consolidar-se.

El rendiment d'Alves

Dani Alves ha marcat el cinquè gol del compte golejador blaugrana que ha deixat un regust de boca immillorable als espectadors que aquest dissabte han assistit al Camp Nou. Guardiola només ha tingut paraules d'elogi per al '2' blaugrana: "Vull agrair-li el seu esforç. És un jugador que ho dóna tot. Li he d'agrair moltíssim, perquè ens dóna la possibilitat de jugar de moltes maneres diferents. Espero que continuï així."

Tornar a dalt