fcb.portal.reset.password

Milan-FCB

ENTRADES PER AL PARTIT AC MILAN-FC BARCELONA (28 DE MARÇ), A SAN SIRO

Des del dimarts 20 de març a les 10 hores i fins al dimecres 21 de març a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions entre l'AC Milan i el FC Barcelona (28 de març).

 

 

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

5.210 localitats a San Siro

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà de 5.210 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (3.543) i les Penyes (886). El 15% d'entrades restants (781) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 22 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

Com ja va passar en el partit de Leverkusen, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, 8 entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial pel soci que hagi de gaudir-la. En el que cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l'autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a 8 entrades d'altres persones.

ENTRADES PER AL PARTIT FC BARCELONA-AC MILAN (3 D'ABRIL), AL CAMP NOU

A partir del dimecres 21 de març, els socis del FC Barcelona tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l'AC Milan (3 d'abril).

Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster. També es podrà fer a les taquilles del FC Barcelona, als centres FNAC i Carrefour, o trucant al 902 18 99 00. Es poden adquirir fins a sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d'entrades.

Dijous 29, entrades per al públic en general

El dijous 29 de març s'obrirà, per al públic en general, un segon procés de venda d'entrades amb les que provinguin del Seient Lliure, posant a disposició totes les entrades disponibles a cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d'alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Es podran adquirir fins a sis entrades per persona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();