fcb.portal.reset.password

Chelsea-FCB

ENTRADES PER A L’ANADA (18 D’ABRIL)

Des del dimarts 10 d’abril, a partir de les 10 hores, i fins al dimecres 11 d’abril, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit d’anada de semifinals de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça, a camp rival, contra el Chelsea.


[[BOTOVERMELL::Entrades++ANADA SEMIFINALS::https://taquilla.fcbarcelona.cat/catala/nodisponible.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

El FC Barcelona coneixerà en breu el nombre de localitats disponibles per a aquest partit, que es jugarà dimecres 18 d’abril. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis i les penyes, mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Sorteig el dia 12 d’abril

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 12 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el Club farà el cobrament de les entrades, que s’hauran de recollir divendres 13 o dilluns 16.

Com ja va passar en els partits del Leverkusen i Milà, els socis alevins (menors de 5 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l'Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, 8 entrades. Cal tenir present que la recollida d'entrades haurà de ser presencial pel soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a 8 entrades d'altres persones.

ENTRADES PER AL PARTIT DE TORNADA AL CAMP NOU (24 D’ABRIL)

Divendres 13 d’abril, a partir de les 10 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions a l’Estadi (24 d’abril).

Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster. Es poden adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d’entrades.

Dilluns 23, entrades per a tots els socis

El dilluns 23 d’abril s’obrirà, només per als socis del FC Barcelona, un segon procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure, posant a disposició totes les entrades disponibles a cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster. Es podran adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Tornar a dalt