fcb.portal.reset.password

Josep Maria Fusté / FOTO: ARXIU FCB

Carles Rexach / FOTO: ARXIU FCB

"Queda molta Lliga i el bon joc exhibit pel Barça permet ser molt optimista, tot i els tres punts que li treu el Reial Madrid". Aquesta és la principal conclusió de la valoració de l'actual moment de l'equip de Guardiola que han fet per a Barça TV els exjugadors del FC Barcelona Rexach, Fuster, Alfonseda, Seguer i Olivella. Màxim optimisme i confiança total en el joc de l'equip.

Carles Rexach: "Queda molta Lliga"

L'assessor de la Junta del FC Barcelona, Carles Rexach, és el més prudent dels exjugadors consultats: "En aquests moments, el balanç caldria fer-lo, com a mínim, quan s'acabi la primera volta. A partir de llavors ja podríem començar a treure conclusions".

Josep Maria Fuster: "La Lliga es decidirà en el doble enfrontament contra el Reial Madrid"

A Josep Maria Fuster, assessor de la Junta del FC Barcelona, no el preocupa gens la diferència de tres punts amb el Reial Madrid: "Estic molt tranquil, perquè l'equip està en la mateixa bona sintonia de joc. Conec l'equip i Guardiola té moltes alternatives. Tan és que jugui Cesc de davanter o Xavi de lateral. Tots tenen la mateixa filosofia, tot i que crec que la Lliga es decidirà en el doble enfrontament contra el Reial Madrid".

Ramon Alfonseda: "Només em preocupen les lesions"

Al president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, només el fa patir que es lesionin jugadors: "El més important és que ningú es lesioni, això és el que més em preocupa. Estic segur que el Reial Madrid tindrà una baixada i punxarà. Hi ha equips, com l'Athletic de Bilbao o el mateix Llevant, que estan fent bé les coses i que demostren que tothom pot perdre punts".

Ferran Olivella: "Tenim un equip sensacional"

Un dels grans capitans de la història del Barça, Ferran Olivella, és tan prudent com optimista: "La Lliga encara és molt llarga i poden passar moltes coses. El dia que en el futbol dos més dos sumin quatre, s'haurà acabat aquest esport, però tenim un equip sensacional i que juga diferent a la resta. Tinc una confiança total en aquests jugadors".

Josep Seguer: "No ens podem distreure"

Va defensar la samarreta del Barça entre els anys 1943 i 1957. Josep Seguer les ha vist de tots colors i per això demana prudència: "No ens podem distreure. Cal reconèixer que el Reial Madrid està millor que l'any passat, però la temporada anterior també va anar per davant a la classificació i al final vam guanyar la Lliga. Veig l'equip molt bé, no només d'ara, sinó des de fa molt de temps".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();