fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, al metro de Tòquio

Els integrants de la primera plantilla no van desaprofitar l'oportunitat brindada per Pep Guardiola de gaudir de 24 hores lliures perquè es divertissin i coneguessin el país nipó.

El metro va ser la gran atracció d'uns futbolistes que van poder gaudir de l'anonimat i portar una vida d''incògnit' per unes hores. Piqué va penjar en el seu compte de Twitter com Carles Puyol intentava comprar un bitllet per al metro, i més tard el capità penjaria en la seva una instantània al costat de Fontàs i Cesc a l'interior del metro. El migcampista d'Arenys també va estar actiu en les xarxes socials i va pujar una foto amb un aficionat anònim japonès.

Iniesta, d''incògnit' al metro

Andrés Iniesta i Dani Alves també van decidir mostrar a Twitter les seves aventures al metro. El de Fuentealbilla va penjar una imatge en la qual se'l veia a l'interior d'un vagó, mentre passava completament desapercebut per a la resta de presents de la cabina. A la fotografia es poden observar multitud de cartells publicitaris de diferents colors que impregnen el vagó.

Dani Alves, per la seva part, va ser el més actiu dels seus companys en les xarxes socials. Primer va pujar una imatge en la qual la plantilla creuava un passadís de l'aeroport i sobre ells es podia llegir un gran cartell amb el lema 'Benvinguts a Japó". Va prosseguir amb una foto a l'estació de metro de Yokohama, i finalment dues instantànies en què posava a l'interior d'una carrossa d'exposició totalment il·luminada amb motius nadalencs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();