fcb.portal.reset.password

Lionel Messi, missatge per als Japó / FOTOGRAMA: FCB

El Barça arribarà a Japó per jugar el Mundial de Clubs amb un missatge clar que traspassa tot allò purament futbolístic. Aquests dies jugadors com Messi, Xavi, Iniesta, Cesc i Dani Alves han gravat un missatge per donar suport a tots els afectats pels terratrèmols que van sacsejar Japó el març passat. Els jugadors han gravat un missatge en japonès on expliquen que el Barça "dóna suport a tota la gent del Japó".

El Barça, que a més a més d'una FCB Escola a Fukuola, compta amb un total de 1.470 socis blaugrana al Japó –el segon país amb més culers-, ja va mostrar la sensibilitat per la tragèdia que va patir el país amb un sisme de 8,9 graus de l'escala de Richter que va provocar nombrosos morts i ferits.

Penyes nipones

Al Japó hi ha ara mateix dues penyes barcelonistes actives. Les dues estan situades a la capital, a Tòquio. Es tracta de les penyes Sol Naixent i la Penya Japan. El màxim responsable internacional de la Comissió Social, Josep Maria Barnils, va contactar amb els màxims responsables d’aquestes dues entitats a través del correu electrònic per interessar-se pel seu estat i per mostrar-los el suport del FC Barcelona en aquells moments difícils.

Tornar a dalt