fcb.portal.reset.password

El Sampdoria, rival al Gamper. FOTO: SAMPDORIA.

El conjunt italià del Sampdoria serà el rival del FC Barcelona en la 47a edició del Trofeu Joan Gamper, que es disputarà el proper dilluns 20 d’agost al Camp Nou. Aquesta edició coincideix amb el 20è aniversari de la final de la Copa d’Europa a Wembley, motiu pel qual s’ha escollit el Sampdoria per disputar el trofeu i commemorar aquest fet emotiu i històric per a tots els barcelonistes.

Presentació de l’equip de Tito

Com és habitual en les últimes edicions, Estrella Damm, ‘premium partner’ del FC Barcelona, participarà activament com a col·laborador principal en l’organització de la ‘Festa del Gamper Estrella Damm’ amb activitats lúdiques per a tota la família barcelonista. El partit també servirà per presentar l’equip entrenat per Tito Vilanova amb vista a la temporada 2012/13.

El Sampdoria, per la seva banda, ha tornat a l’elit del futbol italià després d’un any a la Serie B. Serà la seva segona participació al Gamper, 15 anys més tard de perdre a la tanda de penals.

Entrades a partir del dia 19

Les entrades per a la disputa de la 47a edició del Trofeu Joan Gamper es podran començar a comprar a partir del dijous 19 de juliol. La Sampdoria, en canvi, iniciarà el seu procés de venda d'entrades a partir del dia 23.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();