fcb.portal.reset.password

Punt de trobada a la final de la Copa del Rei

Tots aquells aficionats que el 25 de maig acompanyin el conjunt dirigit per Josep Guardiola des de les graderies de l’estadi Vicente Calderón de Madrid tindran a la seva disposició, durant les hores prèvies al partit, un punt de trobada on podran gaudir de diferents activitats. Una carpa de restauració, diferents actuacions musicals en directe, una pantalla on s’aniran visualitzant imatges de la plantilla, tallers, ninots inflables..., serien, entre d’altres, algunes de les opcions d’esbarjo.

Ubicació

El punt de trobada per a l’afició del FC Barcelona estarà situada dins del recinte per a esdeveniments de la zona Madrid-Río, annex al Parque del Matadero, situat a dos quilòmetres de l’estadi Vicente Calderón –a uns 35 minuts a peu, aproximadament. Tenint en compte que el partit entre el Barça i l’Athletic Club de Bilbao començarà a les 22 hores, i que l’estadi obrirà les portes tres hores abans, l’horari d’aquest punt de trobada serà de 10 del matí a 19.30 h de la tarda.

[[BOTOGRIS::MAPA++Punt de trobada::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/018/566/original/FCB_COPA_DEL_REY_2012_FAN_ZONE.v1337187928.PDF::VER::NF::NO-TRACKING::::::]]

Aquests seran els punts principals que els aficionats blaugrana trobaran en el punt de trobada:

Carpes d’Informació i de restauració

La primera serà un punt d’informació on els empleats del FC Barcelona atendran els socis per resoldre incidències o dubtes. Hi haurà també una gran carpa de restauració, decorada amb els colors blaugrana, destinada a la distribució de menjar i begudes. Aquesta segona carpa podrà ser utilitzada com a zona de descans, motiu pel qual tindrà taules i cadires per poder reposar de totes les activitats que es duguin a terme al punt de trobada.

Carpa de Concerts

Aquest espai, que estarà cobert amb una gran capa blaugrana de 45x20 metres, disposarà d’un gran escenari sobre el qual diversos grups realitzaran actuacions per animar tota l’afició assistent a l’esdeveniment. Està confirmat que actuaran els grups Obeses (de 17 a 17.45 h), Edna (de 18 a 18.45 h), Amelie (de 16 a 16.45 h) i Dept (de 19 a 20 h).

Escenari Piano Bar

Els primers seguidors del FC Barcelona que arribin al punt de trobada podran apropar-se a aquest escenari, de sis metres, que estarà actiu des de les 11 h fins a les 14 h. La programació d’aquest escenari serà de música catalana folk, amb l’actuació de Miquel Abras (d’11 a 12 h) i Jofre Bardagí (de 12 a 13 h). Al fons de l’escenari hi haurà instal·lada una gran pantalla de Leds on durant tot el dia s’aniran visualitzant imatges del primer equip. Just al davant de l’escenari hi haurà un espai destinat al relax, que disposarà de para-sols, cadires i sofàs.

Tallers i activitats

Aquesta part del punt de trobada està destinada exclusivament a l’esbarjo. Per aconseguir-ho, comptarà amb futbolins, el burro català, unes bitlles catalanes, un xutòmetre, sumo-futbol, un taller de clauers, un de xapes, un altre on pintar-se la cara, un ‘jumping’ i l’activitat ‘fes un gol’.

Botiga Barça

Aquí destacarà la venda d’una samarreta especial, així com articles de marxandatge d’animació.

Ninots inflables: de l’Estadi a Madrid

Desplaçats directament des del Camp Nou al Punt de Trobada de Madrid. Per les seves dimensions seran visibles des de qualsevol punt de l’esplanada, contribuint així al bon ambient i donant espectacularitat a la jornada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();