fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

Aquest dissabte a les 10 de la nit tindrà lloc el clàssic entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Els blaugranes, que es desplaçaran el mateix dia de partit, no tornaran a casa fins al 19 de desembre, 9 dies més tard. I és que un cop finalitzi el duel al Bernabéu l'expedició del Barça agafarà un vol a Madrid cap al Japó per disputar el Mundial de Clubs de la FIFA.

Està previst que l'avió del FC Barcelona surti puntualment a la 1.30 hores de la matinada cap a Tòquio, ja que l'equip ha d'aterrar a l'aeroport de Narita abans que tanqui. És per això que després del partit contra el Madrid és probable que els jugadors no puguin atendre els mitjans a la Zona Mixta.

Dilluns, primer entrenament

Després d'11 hores de vol aproximadament l'avió del Barça aterrarà a Tòquio diumenge a les 22.30 hores (hora local). Tot seguit l'equip es traslladarà a l'hotel de concentració, situat a Yokohama, on descansaran fins dilluns quan tingui lloc el primer entrenament al Japó per preparar la semifinal del Mundial de Clubs. Serà  a les 11 del matí a la Ciutat Esportiva de Yokohama Marinos i posteriorment  hi haurà la roda de premsa del tècnic i dos jugadors del Barça.

Acte amb les víctimes de Fukushima

Dimarts, coincidint amb l'entrenament de la tarda, tindrà lloc un acte solidari en què es lliuraran samarretes i l'equip es farà una fotografia amb un grup de nens en representació de les víctimes de Fukushima.

Prèvia del primer partit

Dimecres i dijous l'equip farà dos entrenaments abans del primer partit del Mundial que es disputarà el 15 desembre a les 19.30 hores. Dimecres, abans de la sessió preparatòria que es farà a l'International Stadium Yokohama –escenari del partit- hi haurà la roda de premsa oficial prèvia a l'estrena amb Pep Guardiola i un jugador. L'horari d'aquesta sessió encara està per confirmar.

Últims dies al Japó

El Barça, si supera el rival de semifinals, jugaria diumenge la final a les 19.30 hores. Si no, hauria de jugar pel tercer i quart lloc el mateix dia a les 16.30 hores. Tots dos partits es disputaran a l'International Stadium de Yokohama.

Per a aquest partit el Barça s'entrenarà divendres, a les 11 hores,  i dissabte també està previst que s'exercitin tot i que l'hora i el lloc encara estan per determinar. En tot cas abans de la sessió de dissabte hi haurà la roda de premsa oficial prèvia al partit de diumenge de Guardiola i un jugador.

Aquest mateix dissabte hi haurà a les 19 hores una recepció oficial oferta per la FIFA amb un representant de cada equip.

L'expedició blaugrana tornarà dilluns a Barcelona. Està previst que l'avió aterri a l'aeroport del Prat a les 18 hores.

Programa

Diumenge, 11 de desembre
22.30 h Arribada a Tòquio

Dilluns, 12 de desembre
11.00 h Entrenament del FCB (CE YOKOHAMA MARINOS). Primers 15 minuts oberts
13.15 h Roda de premsa de presentació a l'hotel de l'equip

Dimarts, 13 de desembre
18.00 h Entrenament del FCB (CE YOKOHAMA MARINOS). Acte solidari amb les víctimes de Fukushima

Dimecres, 14 de desembre
Roda de premsa oficial prèvia a la semifinal (hora per confirmar)
Entrenament del FCB (INTERNATIONAL STADIUM) (hora per confirmar). Primers 15 minuts oberts

Dijous, 15 de desembre
10.00 h Entrenament del FCB
19.30 h Semifinals del Mundial de Clubs

Divendres, 16 de desembre
11.00 h Entrenament del FCB (CE YOKOHAMA MARINOS)

Dissabte, 17 de desembre
Roda de premsa oficial prèvia (hora per confirmar i lloc per confirmar)
Entrenament del FCB (hora per confirmar i lloc per confirmar). Primers 15 minuts oberts
19.00 h Recepció oficial de la FIFA amb els representants de cada equip

Diumenge, 18 de desembre
16.30 h Partit del 3r i 4rt lloc
19.30 h Final del Mundial de Clubs

Informació important

- Tots els horaris són locals amb 8 hores de diferència.
- Els horaris d'entrenament poden variar segons el criteri de l'equip tècnic.
- S'informarà degudament de l'accessibilitat per cobrir aquells entrenaments que encara no han estat definits com a oberts o tancats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();