fcb.portal.reset.password

L'equip baixant de l'avió a Madrid / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

El Barça ja és a Madrid, on aquest diumenge es veurà les cares amb el Rayo Vallecano (21.30, Canal+) en la 36a jornada de la Lliga BBVA. El primer equip blaugrana ha començat el viatge cap a Madrid a primera hora del matí. A les 10.15h ha sortit del Camp Nou en autocar cap a l’aeroport del Prat, on ha agafat un vol que ha arribat a les 12.25h.

Un cop a la seva destinació, els de Pep Guardiola s'han traslladat a l’hotel de concentració directament, en el qual s’estaran fins a l’hora de traslladar-se cap a l’estadi de Vallecas, on, a partir de les 21.30h, s’enfrontaran al Rayo Vallecano.

Juntament amb l’equip tècnic i els 19 jugadors convocats, han viatjat el vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, el directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica, Jordi Moix, la directiva de l’Àrea Social, Pilar Guinovart, i el director esportiu de futbol, Andoni Zubizarreta.

Després de l’enfrontament, els blaugranes agafaran el vol de tornada cap a Barcelona, i està previst que arribin al voltant de les dues de la matinada.

Tornar a dalt