fcb.portal.reset.password

Alexis, al Camp Nou. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Alexis Sánchez ha hagut d'esperar fins a aquesta tarda per poder vestir-se de blaugrana. Ha estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper –ja que el Camp Nou es troba en ple procés de renovació de la gespa– quan la nova incorporació del FC Barcelona ha fet la tradicional sessió davant els mitjans gràfics.

Però després d'un matí on no ha parat, ja que ha passat revisió mèdica, ha signat el seu contracte amb el Club blaugrana i ha estat presentat, Alexis Sánchez encara tenia forces per seguir gaudint del seu primer dia a Can Barça. I és que la tarda segurament ha estat encara més emocionant que el matí.

Petó a l'escut

Era un quart de sis de la tarda quan Alexis Sánchez ha aparegut al camp número 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper vestit de dalt a baix de blaugrana. Els fotògrafs i les càmeres de televisió esperaven per captar la primera imatge del xilè amb la samarreta del Barça. I durant els minuts que ha estat damunt la gespa, Alexis no ha dubtat a somriure davant els periodistes, fer tocs amb la pilota i fer un petó a l'escut de la samarreta.

Trobada amb Guardiola

Alexis Sánchez ha coincidit amb els que seran a partir d'ara els seus nous companys, ja que hores més tard l'equip de Guardiola tenia previst entrenar-se. Per això, la seva primera presa de contacte amb la Ciutat Esportiva, un dels llocs que més trepitjarà com a blaugrana, ha estat immillorable, ja que ha coincidit als vestidors amb els jugadors del Barça, que l'han rebut amb els braços oberts. A més, Alexis també ha tingut una trobada amb Pep Guardiola, que també li ha donat la benvinguda.

Espectador de la sessió

Tot i que el jugador té permís per no incorporar-se a l'activitat del primer equip fins al 8 d'agost, dia que també ho faran la resta dels blaugranes que han disputat la Copa Amèrica, Alexis ja ha volgut saber què és treballar a Can Barça i ha seguit els primers 15 minuts de la sessió preparatòria.

Abans de finalitzar el seu primer dia com a jugador del Barça, Alexis Sánchez ha tornat al Camp Nou per ser entrevistat per Barça TV.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();