fcb.portal.reset.password

Lionel Andrés Messi

El Barça global ha arribat fins i tot a la Casa Blanca. El president dels Estats Units, Barack Obama, s’ha comparat amb el jugador del primer equip Lionel Messi. Obama ha fet aquest símil durant la recepció oficial dels campions de la Lliga Nord-americana de Futbol (MLS), els Colorado Rapids.


El directiu dels Rapids, Jeff Plush, ha obsequiat el mandatari amb una samarreta de l’equip de Denver amb el número ‘10’, “reservat al líder de l’equip”. Obama, en rebre aquest regal, ha respost: “Com jo i Messi, al mateix nivell”.


Obama, aficionat al bàsquet, té una vinculació afectiva amb el futbol, ja que les seves filles, Malia i Sasha, practiquen aquest esport conegut als Estats Units com a ‘soccer’. Així no és estrany que el president s’hagi autodefinit com a “pare de futbol”.


La resposta d’Obama es produeix a un mes vista precisament del partit que el Barça jugarà a Washington contra el Manchester United el pròxim 30 de juliol (a les 19 hores GMT-4). Serà en el primer partit que l’equip té programat per a la Gira dels Estats Units 2011.

Tornar a dalt