fcb.portal.reset.password

Així és el nou autocar del FC Barcelona / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Així és el nou autocar del FC Barcelona / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

El FC Barcelona presenta aquest dijous el nou autocar oficial del Club, juntament amb la companyia Autopullman Padrós, col·laborador oficial del Club i autocar oficial des de la temporada 2003/04.

Aquest nou vehicle serà el vehicle oficial del primer equip de futbol i també estarà disponible per a les altres seccions professionals del Club.

La presentació de l'autocar es farà aquest dijous, a les 10.45 hores aproximadament, davant la porta 1 de Tribuna del Camp Nou i just abans de l'entrenament a portes obertes, amb la presència dels jugadors de la plantilla del primer equip de futbol (es recomana que els mitjans arribin a les 10.30 hores).

A continuació us detallem les característiques d'aquest vehicle, un model tecnològicament punter que disposa dels mecanismes de seguretat més avançats del mercat i amb un alt estàndard de confort:

Característiques tècniques

L'Starliner de l'Autopullman Padrós és un vehicle de 14 metres de llarg i 3,97 d'alçària (inclòs l'equip d'aire condicionat), propulsat per un motor de 12,4 litres i 505 CV. Incorpora el canvi automàtic MAN TipMatic de 12 relacions, Tempomat, Intarder, Brensomat Easy Start, i un complet equipament de seguretat, que inclou ESP, fars de xenó, llum de dia i llum de revolt, LGS (sistema d'avís en cas d'abandonament del carril), CDS (control electrònic de suspensió que permet que la carrosseria no s'inclini al revolt i adaptant el vehicle a cada tipus de carretera en funció del seu estat), ACC (control de la velocitat de creuer amb regulador de distància de seguretat) i avís en cas d'incendi, combinat amb l'EBS (amb funció ABS/ASR).

Interior

A l'interior disposa d'equip de climatització independent per al conductor i els passatgers, sistemes d'àudio individuals per a cada passatger amb auriculars de vuit canals, dipòsit de combustible de 480 litres + 400 litres addicionals, forn per escalfar fins a 32 dinars, 2 zones de bis a bis amb so individual multicanal, i taules amb sistema d'elevació i descens elèctric. També té un sofà 'lounge', amb taula de reunió, cuina equipada amb aigüera, microones, frigorífic i cafetera. A l'interior del vehicle estan disposats en funció de la distribució de les butaques un total de 7 monitors de 15,6" des dels quals es poden veure tant pel·lícules d'entreteniment, TV TDT, com panoràmiques del recorregut que s'està fent, o la posició GPS en cada moment. Disposa d'un frigorífic trapezoïdal de 52 litres. Les 37 butaques, que estan entapissades en pell i personalitzades amb els escuts del FC Barcelona i Autopullman Padrós, són abatibles i desplaçables. Entre d'altres equipaments disposen de reposapeus, safata, posagots i preses de corrent de 220 V per a cada passatger.

A la part inicial del passadís disposa d'una barra de seguretat que independitza la zona del conductor de la resta del passatge.

Tornar a dalt