fcb.portal.reset.password

Rosell, Vilarrubí i Masfurroll, amb el primer ministre David Cameron

Aprofitant el desplaçament a Londres, amb motiu del lliurament dels premis Laureus d'aquest dilluns, el president Sandro Rosell i el vicepresident Carles Vilarrubí han estat rebuts pel primer ministre britànic David Cameron en una recepció que ha tingut lloc a Downing Street.

Aquesta recepció s'emmarca en el suport a la tasca de la fundació "Laureus Sport for Good" i pel llançament del contingut d'esports dins de la campanya del govern. David Cameron ha rebut els nominats als 2012 Laureus World Sports Awards en una mostra de gratitud i com una forma de donar el seu suport a l'esport en general en un any en el qual Londres és seu dels Jocs Olímpics i Paralímpics.

Recepció d'elit

Aquest grup reduït i selecte de persones el formaven també alguns membres de l'Acadèmia Laureus, així com molts altres esportistes convidats especialment per a la ocasió. Miguel Indurain, Patrick Kluivert, Boris Becker, Nadia Comenici, Emerson Fittipaldi, Nova Djokovic, en serien alguns d'ells, entre molts altres.

La recepció ha tingut lloc a la primera planta del número 10 de Downing Street. El primer ministre britànic ha saludat personalment Sandro Rosell i el vicepresident institucional. Just en aquest moment, el president blaugrana ha lliurat a David Cameron una samarreta del FC Barcelona que duia el seu nom imprès. Un obsequi, aquest, que ha estat rebut amb il·lusió pel primer ministre britànic, que ha conversat durant una estona amb els representants blaugrana.

Paraules d'agraïment de Cameron

Seguidament, Cameron s'ha dirigit a tots els assistents per agrair-los la seva assistència i ressaltar la importància dels premis Laureus, als quals s'ha referit com "els Oscars de l'esport". Per últim, el primer ministre britànic ha volgut agrair també el fet que aquest any la gala dels Laureus tingui lloc a Londres, seu dels Jocs Olímpics 2012.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();