fcb.portal.reset.password

Lionel Messi at the Santiago Bernabéu / PHOTO: ARXIU FCB

El Clàssic és el partit que molts aficionats d´arreu del món marquen en vermell i aquest ja està aquí. Tant pels aficionats del FC Barcelona com pels del Real Madrid per igual, el millor futbol està garantitzat per a aquest proper dissabte, quan els dos equips d´enfrontin a l'Estadi Santiago Bernabéu. A continuació, i per poder assegurar que vostè pot seguir un dels principals partits de la temporada, exposem algunes de les opcions per poder fer-ne seguiment

FCB Watch:

El futbol no és per disfrutar-lo en solitari, i molt menys si es tracta d´un Clàssic. És per aquesta raó que el FC Barcelona va llançar el FCB Watch. És una aplicació gratuïta per a telèfon mòbil que permet als usuaris trobar els llocs on es retransmeten els partits del Barça. L´aplicació que no té cap cost per l´usuari està disponible tant per als productes d´Apple com els d´Android. Ara ja no tens excuses per veure el partit amb d´altres seguidors culés.

FCB Mòbil:

FCB Mobile és una altra aplicació del FC Barcelona perquè els aficionats puguin estar al corrent de totes les informacions del Barça.

L´aplicació disposa de les darreres notícies, vídeos, fotos, estadístiques i l´himne del Barça.

FCB Fantasy Manager 2012:

Ara ja tens l´oportunitat de ser Guardiola i fer la teva pròpia alineació abans del partit.

No obstant, aquesta aplicació té d´altres i moltes més avantatges, com la de fitxar o vendre jugadors, realitzar sessions de formació, rodes de premsa, millorar les instal.lacions del teu equip d´entrenament i jugar en línia. L´aplicació és gratuïta i es pot descarregar aquí. També es pot jugar via Facebook.

Facebook:

Si encara no ets un dels més de 23 milions d´aficionats del FC Barcelona al Facebook, encara estàs a temps d´inscriure´t i rebre totes les actulitzacuibs abans del Clàssic. A més d´oferir els darrers vídeos, fotos i informacions del Club, la pàgina de Facebook del FC Barcelona també és una bona opció per obtenir ofertes exclussives del món blaugrana.

Ara ja pots compartir les notícies del Clàssic amb d´altres milions de fans d´arreu del món.

Twitter:

Si el proper dissabte no pots veure el partit, no et preocupis. El FC Barcelona, mitjançant els seus comptes de Twitter, oferirà en directe el minut a minut.

Segueix el partit del Bernabéu amb les actualitzacions en català, castellà i anglès.

Especial Clàssic

Des d'aquesta setmana el FC Barcelona ha posat a disposició un contingut especial a la seva plataforma web. Conèixer els principals partits del Barça al Bernabéu, les millors fotografies o els vídeos més complets són part d'aquest Especial Clàssic Madrid-Barça.

Tornar a dalt