fcb.portal.reset.password

L'altra semifinal, Bayern-AC Milan. Foto: Arxiu FCB

[[DES_1]]

Aquesta és la conclusió que s’extreu dels més de 40.000 vots que els seguidors han fet a través del lloc web audicup.com al llarg dels últims sis dies. Hi havia temps fins aquest dissabte, a les 15.30 hores. Una iniciativa, doncs, aquesta, que ha tingut un important seguiment. Recordem que, de cara a la jornada inaugural d’aquest torneig, que tindrà lloc el 26 i el 27 de juliol, aquests seguidors tenien la possibilitat de decidir quins havien de ser els rivals del FC Barcelona i el Bayern de Munic a través de la xarxa.

Els seguidors han decidit

Així doncs, i segons la votació dels seguidors, que han gaudit de la possibilitat de seleccionar els seus aparellaments favorits, el dia 26 de juliol el conjunt dirigit per Josep Guardiola es veurà les cares amb l’Internacional de Porto Alegre, mentre que el Bayern de Munic ho farà amb l’AC Milan. Ja el dia 27 de juliol, els que perdin el dia anterior s’enfrontaran per lluitar pel tercer i quart lloc, mentre que els guanyadors disputaran la final de la Copa Audi.

Entrades a la venda

Les entrades per a la Copa Audi 2011 ja es poden adquirir a través de www.audicup.com. Existeix la possibilitat de comprar una localitat per veure un dia del torneig a partir de només 18 euros.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();