fcb.portal.reset.password

Els jugadors blaugrana estrenaran la nova samarreta per a la temporada 2012/13 en el partit de la Marató per la pobresa / FOTO: Àlex Caparrós - FCB

Després de proclamar-se campió de la Copa del Rei, el FC Barcelona té un nou compromís molt especial. Aquest diumenge, a les 19 hores, els jugadors del primer equip blaugrana s’enfrontaran entre ells en el partit per la Marató per la pobresa que organitza TV3 i Catalunya Ràdio, que té l’objectiu de recaptar fons i ajudar les entitats que treballen per combatre el risc d’exclusió social. Durant aquest enfrontament, els jugadors lluiran la primera i la segona equipació de la temporada 2012/13, que ha estat presentada aquesta setmana i que es posarà a la venda a partir de dilluns.

El partit entre els dos equips del Barça, que es disputarà amb les regles habituals dels partits de futbol sala –de fet, la pista és la mateixa dels partits de l’LNFS‒, forma part d’un esdeveniment ple de sorpreses. A les 17.45 hores s’obriran les portes del Palau Sant Jordi i, des d’aquest moment, hi haurà activitats i animació al llarg de la jornada. Un dels moments més emotius de l’acte es produirà minuts abans de començar el matx, quan es cantarà la cançó de la Marató i es farà un mosaic amb el telèfon.

Guardiola i Tito, els entrenadors

Els dos entrenadors d’aquest partit solidari seran Pep Guardiola i Tito Vilanova. L’enfrontament es disputarà seguint el reglament oficial del futbol sala, amb dues parts de 20 minuts cadascuna. A més, en els temps morts dels dos períodes es podran escoltar les indicacions dels dos tècnics, com passa habitualment en partits televisats de bàsquet o del mateix futbol sala.

La Marató per la pobresa també comptarà amb la participació de la companyia de teatre Comediants i de les ‘cheerleaders’ del Barça. I els nens també seran protagonistes, ja que en els diferents temps morts hi haurà activitats dedicades a ells i podran interactuar amb els porters del Barça. A més, alguns dels jugadors del Barça Alusport participaran en una demostració de ‘free style’.

Tornar a dalt