fcb.portal.reset.password

Iniesta amb Sergio Ramos / FOTO: ARXIU FCB

La Juntes de Primera i Segona Divisió de la Lliga de Futbol Professional (LFP) han aprovat el calendari per a la temporada que ve. D’aquesta manera, s’ha decidit que la Lliga s’iniciarà el cap de setmana del 19 d’agost del 2012 i finalitzarà l’1 de juny del 2013.

També s’ha establert que només hi haurà una jornada entre setmana, que serà la número 37, fixada per al 29 de maig, tot i que aquesta podria variar en el cas que cap equip de Primera Divisió es classifiqui per a la final de la Lliga de Campions (25 de maig). Llavors la jornada 37 passaria a disputar-se el 26 de maig.

Pel que fa al calendari també s’ha decidit que la final de la Copa del Rei es jugarà el dimecres 8 de maig del 2013, però en el cas que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) desestimi la data s’ha previst la possibilitat que es jugui el 18 de maig. La modificació afectaria la jornada 36 de la Lliga BBVA, que es jugaria el 19 de maig. Els equips finalistes de Copa jugaran aquesta jornada el dimecres 8 de maig.

També la Segona Divisió

El calendari de Segona Divisió, amb el Barça B implicat, també ha quedat definit. En aquest cas la Lliga començarà també el cap de setmana del 19 d’agost, però finalitzarà el 9 de juny.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();