fcb.portal.reset.password

Valdés, Xavi i Puyol, amb la nova samarreta / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El FC Barcelona estrenarà aquest dijous a Pamplona, en el partit de Copa contra l'Osasuna, l'escut de campió del món que atorga la FIFA als guanyadors del Mundial de Clubs. El Barça podrà lluir aquesta distinció a les seves samarretes en tots els partits que es disputin fins després de la final de la Copa Mundial de Clubs 2012 al Japó. Damunt del logotip de Qatar Foundation se situa el logotip daurat on apareix la Copa del Món i la inscripció'World Champions 2011'.

Aquesta serà la segona vegada que el FC Barcelona porti l'escut de campió, després d'estrenar-la un cop aconseguit l'èxit a Abu Dhabi. Anteriors guanyadors del Mundial de Clubs de la FIFA també han tingut el privilegi de lluir a les seves equipacions la insígnia daurada. Estrenat per primera vegada després de la Copa Mundial de Clubs de la FIFA 2007, l'escut ha distingit clubs com l'AC Milan, el Manchester United FC, l'Inter de Milà i el FC Barcelona, en aquest cas en dues ocasions.

Els aficionats que adquireixin la samarreta del Barça també podran incorporar el logo de la FIFA, amb un cost afegit de 5 euros. Les persones que ho desitgin, i que ja disposin d'una equipació blaugrana d'aquesta temporada, també podran afegir l'escut, a les FCBotigues i als punts de venda oficials de Nike, entre d'altres.

Tornar a dalt