fcb.portal.reset.password

Cuenca, en la seva primera roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Isaac Cuenca fa poques setmanes que és, de forma oficial, un més del primer equip. Fins ara, no coneixia a fons tots els integrants de la plantilla, i s'ha endut una gran impressió. "M'han sorprès tots per la seva humilitat. Pots pensar que, amb jugadors que han guanyat tant, pot ser un vestidor menys familiar, però no ho és", ha declarat en la seva primera roda de premsa, en què ha reconegut "estar una mica tens".

Un aprenentatge continu

Cuenca ha reconegut que es fixa en tots els seus companys per aprendre cada dia més. "He intentat agafar-los com exemple, i he intentat fixar-me en els partits i entrenaments per aprendre'n", ha explicat. L'extrem, que ha volgut agrair Guardiola l'oportunitat de fer-lo jugar al primer equip, no ha refusat el paral·lelisme amb els casos de Busquets i Pedro, tot i que ha confessat que "cada història és diferent".

Lesions... i talent

En el seu cas, l'oportunitat va arribar, també, a causa de les lesions a l'inici de temporada d'Afellay, Alexis, Pedro i, més endavant, Villa. "És millor que l'equip no tingui baixes, però potser això és el que m'ha donat minuts a mi a l'inici. Però prefereixo que hi siguin tots, per poder competir al 100%", ha aclarit. El seu talent, evidentment, el va ajudar a triomfar i consolidar-se al primer equip.

Sobre les opcions a la Lliga, s'ha expressat en la mateixa línia que els seus companys: "Sabem que està difícil i està complicada, però hem d'intentar guanyar els partits per mantenir vives les opcions a la Lliga, per si el Madrid ensopega".

Tornar a dalt