fcb.portal.reset.password

Messi, autor dels dos gols del Barça a La Romareda, la temporada passada / FOTO: ARXIU FCB

Tot i ser un dels camps més hostils de Primera, el FC Barcelona guarda força bons records de les seves últimes visites a La Romareda. L’equip ha tornat amb els tres punts de Saragossa en els cinc dels últims sis desplaçaments a terres aragoneses, amb l’única taca de la derrota a la temporada 2006/07.

Cinc gols de Messi

Especialment espectaculars van ser les dues últimes visites a La Romareda. Ara fa un any, l’equip va resoldre la cita amb dos gols de Messi (0-2), que també va ser el gran protagonista ara fa dues temporades. Llavors, va signar un hat-trick -amb un golàs arrencant des del migcamp inclòs- que va permetre a l’equip imposar-se per 2-4. Amb Guardiola, dos de dos.

Diego Milito, l’últim botxí

A la temporada 2008/09 el Saragossa va jugar a Segona, i a la 2007/08 el Barça va assolir un ajustat triomf per 1-2, amb gols d’Henry i Ronaldinho. Un any abans, va arribar l’última derrota blaugrana a La Romareda (1-0, gol de Milito). Curiosament, aquella desfeta va produir-se un dissabte 7 d’abril, la mateixa data en què es jugarà el duel d’aquest cap de setmana, cinc anys més tard.

Abans d’aquest 1-0, el Barça de Rijkaard va imposar-se per 0-2 a la temporada 2005/06 i per 1-4 a la 2004/05. A la 2003/04, l’equip va caure per 2-1 a Saragossa.

Tornar a dalt