fcb.portal.reset.password

Els cinc premiats del Barça al FIFA FIFPro World XI / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Majoria blaugrana en l'onze ideal de la FIFA amb cinc representants. Dels 11 blaugranes finalistes del FC Barcelona a formar part d'aquest equip finalment han estat seleccionats Piqué, Iniesta, Xavi, Messi i Alves. Una mostra més de l'hegemonia blaugrana dins el món del futbol que com ja va passar l'any passat, aquella ocasió amb 6 blaugranes, ha tornat a acaparar el premi FIFA FIFPro World XI.

Uns habituals al millor equip

Per als cinc blaugranes aquesta no és la primera vegada que són escollits dins l'onze ideal de la FIFA. Messi és dels blaugranes que figuren al millor equip de l'any l'únic que ha repetit en les darreres cinc edicions (2007, 2008, 2009, 2010 i 2011). Xavi és la quarta vegada que hi és (2008, 2009, 2010 i 2011), Iniesta, la tercera (2009, 2010 i 2011), i la segona per a Alves (2009 i 2011) i Piqué (2010 i 2011).

Piqué: "Una generació de jugadors irrepetible"

Ja sobre l'escenari, Gerard Piqué ha comentat que les seves ambicions passen per "ser millor jugador, treballar dur i seguir guanyant títols". Precisament sobre aquest últim punt, el '3' blaugrana ha ressaltat que el Barça té "molt bones oportunitats per fer-ho perquè aquesta generació de jugadors és irrepetible".

Escollits pels companys de professió

Des del 2009, la FIFA i la FIFPro uneixen esforços per reconèixer l'esforç dels que consideren els 11 millors futbolistes de l'any amb el premi FIFA/FIFPro World XI. Aquest onze ideal és escollit per més de 50.000 futbolistes professionals pertanyents als sindicats de jugadors de tot el món, i que en el seu moment va rebre uns formularis per a la votació secreta amb la qual havien de nominar els companys que consideraven més adients.

L'alineació ideal del 2011, doncs, queda conformada pels jugadors següents:

Porter: Casillas (Madrid)

Defenses: Alves (Barça), Piqué (Barça), Sergio Ramos (Madrid), Vidic (United)

Migcampistes: Iniesta (Barça), Xabi Alonso (Madrid), Xavi (Barça)

Davanters: Messi (Barça), Ronaldo (Madrid), Rooney (United)

Tornar a dalt