fcb.portal.reset.password

Cesc responent les preguntes dels júniors / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Cesc Fàbregas ja porta gairebé set mesos al FC Barcelona i durant aquest temps ja ha conegut el sabor de la victòria amb la consecució de tres títols –Supercopa d'Espanya i Europa, i el Mundial de Clubs-. Precisament en aquesta última competició el '4' del Barça ha viscut un dels seus millors partits des que vesteix la samarreta blaugrana. En una entrevista concedida al lloc web FCBJunior formulada pels joves socis del Barça, Cesc reconeix que un dels partits que més ha gaudit és el que va jugar contra el Santos (0-4). "És molt difícil escollir-ne un, però dels més recents em quedo amb la final del Mundial de Clubs, vaig gaudir molt", diu el blaugrana, que aquell dia va ser l'autor d'un dels quatre gols.

"Estic aprenent moltíssim"

El d'Arenys també explica que en aquesta nova etapa al Barça "estic aprenent moltíssim i gaudint del futbol que es juga aquí, m'agrada molt competir i aquí es fa fins al final". En aquest sentit  Cesc comenta que la principal diferència entre el club blaugrana i la resta és que a Can Barça "sempre s'està obligat a guanyar, mentre que en altres equips no cal".

Wenger, Borrell i Guardiola

"Arsène Wenger és la persona que més m'ha donat en el futbol, i en categories inferiors ho va ser Rodolf Borrell, el meu tècnic de l'aleví. I també el Pep, que va apostar per la meva tornada", apunta Cesc Fàbregas sobre la gent que més l'ha ajudat dins el món del futbol. El jugador també explica que "el moment més feliç va ser el dia que vaig tornar al Barça, mentre que el més trist va ser el dia abans, quan vaig deixar l'Arsenal".

Al llarg de l'entrevista Cesc recorda la final de París del 2006, l'etapa al planter del Barça en què va compartir equip amb Piqué i Messi, o la compaginació entre els estudis i el futbol. Tot això ho pots llegir a www.fcbjunior.cat .

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();