fcb.portal.reset.password

Cesc Fàbregas, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Leo Messi fa tres partits que no marca. Viktoria Pilsen, Sevilla i Granada han escapat sense gols del jugador argentí, cosa que ha provocat les primeres discussions sobre el seu estat de forma. Per Cesc, no hi ha debat: "Jo no he vist que se'l discuteixi. Aquest noi té la meva edat. Si veus la progressió que ha fet, penso que no ho tornaré a veure mai més. Ho ha guanyat tot, només li falta el Mundial. Cada partit marca gols, fa assistències, juga sempre... És un jugador superlatiu, físicament i mentalment. Si hi ha dubtes amb Messi, no sé com ens veuran a la resta. Jo no he jugat amb un jugador com ell, ni a la base ni professionalment. És un noi humil, mai es tira de la moto, sempre ho dóna tot per l'equip i estima el Club. Sobren les paraules", ha declarat.

Aposta per una Pilota d'Or més per a Messi

En la mateixa línia s'ha manifestat quan ha estat preguntat per la Pilota d'Or."És un premi que som 50 els que estem nominats. Del 5è al 50è ningú se'n recorda. Posaria la mà al foc que la tornarà a guanyar Messi. Té un significat especial per a ell, però el dia següent vol tornar a marcar gols i això és el més important", ha explicat. Sobre la seva presència a la llista, i no la de Pedro, Valdés o Busquets, Cesc ha afirmat que"és un premi una mica estrany". "Què pinto jo a la llista, si gairebé no vaig jugar l'any passat?", ha afegit.

Autocrític amb el partit a Granada

Sobre el partit a Granada  (0-1), en què va reaparèixer com a titular després de la seva lesió, ha reconegut que no va ser el millor partit del Barça. "La circulació de la pilota va ser un pèl més lenta, no canviàvem gaire d'orientació, ens col·lapsàvem per la dreta i no teníem la possessió que teníem habitualment, però el control del partit el vam tenir en tot moment", ha assegurat, alhora que ha lloat el bon moment defensiu que travessa l'equip.

Sobre el seu rendiment, ha reconegut que encara està recuperant la forma i que se sent més còmode jugant en atac que d'interior. "Estic capacitat per poder jugar a les dues posicions. Com a interior he de millorar moltíssimes coses. Tàcticament tinc molt marge de millora", ha confessat.

Tanca la polèmica amb Kanouté

Un altre dels temes de més interès a la roda de premsa ha estat la polèmica sorgida amb Frederic Kanouté en el tram final de partit contra el Sevilla, en què el malià va acabar expulsat. "Jo sempre he estat tranquil. Sé el que vaig dir. Al que va filtrar que jo sóc un jugador que diu paraules racistes li ha sortit bé la jugada, perquè ha sortit publicat a tot el món. Vaig parlar amb Kanouté i ens vam dir el que ens havíem de dir. No sóc cap sant, com cap jugador de futbol, però jo no li vaig dir res racista, i ningú ho desmentia. Ja sabem com és això del futbol", ha explicat.

Tornar a dalt